SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Dinu Pescariu a trecut la golf: a terminat pe locul 3 la un turneu internaţional

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 22:42

Fost jucător de tenis, Dinu Pescariu, a terminat pe locul trei la turneul de golf Demis Papillon 2013, organizat în acest weekend.

La competiţie a mai participat şi fostul fotbalist de la VfB Stuttgart, bulgarul Krasimir Balakov, clasat pe locul 9. Cîştigător a fost românul Bruno Negoiţă, după ce a reuşit şase cupe playoff în faţa sud-coreeanului Yang Seung Gwan.

La turneu au participat peste 100 de jucători din 12 ţări, competiţia fiind considerată una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Sud Est.

“Golful a început să prindă rădăcini şi în România, iar nivelul jucătorilor a crescut odată cu numărul turneelor organizate la nivel regional”, a declarat Mihai Tecu, unul dintre partenerii turneului.

Ediţia de anul acesta a fost  împărţită pe trei divizii valorice pentru seniori şi a inclus şi o divizie pentru începători şi una pentru juniori. Divizia de juniori a strâns 11 jucători cu vârste până în 12 ani.

“Turneul de anul acesta a fost impresionant nu doar prin spectacolul oferit de cei doi jucători în finală, ci mai ales prin prezenţa a peste 100 de jucători foarte buni din întreaga regiune şi din ţări ca Mexic sau Coreea de Sud.”, a adăugat  Demis Papillon, organizatorul turneului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează