SPORTURI  »  ALTELE  »  ANST

Doi pe-un loc » Carmen Tocală şi Alin Petrache sînt în cărţi pentru şefia ANST

Carmen Tocală ocupă în acest moment postul de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet
Carmen Tocală ocupă în acest moment postul de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 21:20

Carmen Tocală şi Alin Petrache sînt numele vehiculate ca posibili succesori ai Doinei Melinte la şefia ANST.

După ce premierul desemnat Victor Ponta şi-a asigurat voturile necesare învestirii Cabinetului său de către Parlament, au fost demarate deja discuţiile privind nivelul doi guvernamental. Cum USL a decis ca partidul care deţine ministerul să numească şi secretarii de stat, noul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret va fi propus de către PSD.

Două nume sînt vehiculate, atît în mediul sportiv, cît şi în cel politic, ca posibili succesori ai Doinei Melinte la şefia sportului românesc, cel al preşedintei FR Baschet, Carmen Tocală, şi cel al preşedintelui FR Rugby, Alin Petrache. Nici unul dintre ei nu este înregimentat politic, dar ambii au relaţii la vîrful PSD.

Tocală, care a mai fost în cărţi în urmă cu doi ani la conducerea ANST, este o bună amică a lui Ponta, baschetul fiind lucrul care-i leagă, iar Petrache este susţinut puternic de tatăl său, un apropiat al lui Adrian Năstase.

"Amîndoi sînt profesionişti care au demonstrat că sînt buni manageri, dar Petrache este mai aproape de a fi numit la ANST", a declarat un membru din conducerea PSD.

"ANST nu s-a implicat cu un leu în pregătirea pentru Olimpiada de la Londra. Cred că este momentul ca aceia care au gestionat sportul în ultimii ani să aibă decenţa să plece" (Ioan Dobrescu, secretar general COSR)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
werdy
werdy  •  04 Mai 2012, 10:28

Oricine este mai bun in locul tutei aleia de melinte , monument al incompetentei ...................

pteropus
pteropus  •  04 Mai 2012, 08:09

Nici unul nici altul nu a demonstrat c-ar avea mari potente manageriale...iar federatiile pe care le conduc n-au rupt gura targului prin rezultate...La ANST trebuie pus MANAGER nu totfelul de ex sportivi cu rezultate mai mari sau mai mici...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează