SPORTURI  »  ALTELE  »  DONAȚIE

Donație fabuloasă pregătită de Ion Țiriac: "Mâine pun 50 de milioane de euro pe masă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 18:24

Fostul mare tenisman român și om de afaceri Ion Țiriac spune că e gata să facă o donație uriașă pentru modernizarea Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

"Domnule vicepremier (n.r. Vasile Dîncu), eu mâine dimineață pun 50 de milioane de euro pe masă, dați și dumneavoastră 50 de milioane să începem ceea ce înseamnă marketing sportiv, să facem facultatea aia să nu mai continue în grajd.

E facultatea mea de cultură fizica și sport, ea m-a ajutat mult, iar acum funcționează în niște grajduri și nu putem să avansăm deloc. Nu o duc nici la Monte Carlo, nicăieri, o las aici pentru viitorii sportivi", a spus Țiriac, citat de Agerpres.

De asemenea, Țiriac i-a cerut lui Vasile Dîncu să ofere primarului Capitalei banii necesari pentru finalizarea Sălii Polivalente din București: "Domnule vicepremier, vă rog frumos, dați-i doamnei Firea vreo 100 de milioane să ieșim și noi din anonimat".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
donmike
donmike  •  27 Iulie 2016, 17:54

Cand or vedea romanii bani de la *** Tiriac o sa se intoarca Ceausescu din groapa,,numai gura e de el,un smecheras de vita veche,,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  27 Iulie 2016, 07:56

si patriciu ne invata de bine

alex_x
alex_x  •  27 Iulie 2016, 01:20

am curaj sa fac un pariu cu voi.... peste 20 de ani vom avea in fiecare oras din romania o statuie cu nicolae ceausescu....cu tiriac...nici una.....lasa demagogia asta ieftina milionarule....in veci nu te vei compara cu cel mai mare roman din istorie...ce a facut ceausescu pentru romania si pentru romani?le a dat case ,serviciu,i—a bagat la munca,a construit romania moderna....tu ce ai facut cu toate miliardele tale....?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează