SPORTURI  »  ALTELE  »  PERCHEZIŢII

Două campioane naţionale la arte marţiale reţinute de DIICOT!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 10:07

Două campioane la arte marţiale au fost ridicate, miercuri seara, de DIICOT, fiind bănuite de trafic de migranţi. Sportivele ar face parte dintr-o grupare de români şi turci care aduc în Europa cetăţeni iranieni, kurzi şi sirieni.

Mădălina şi Elisabeta Pălie sînt campioane naţionale la kyokushin şi judo. Miercuri, au avut loc percheziţii în Arad, de unde sînt cele două sportive, Bucureşti şi alte 5 judeţe, anunţă tvr.ro.

Gruparea este bănuită că a introdus în Europa 50 de persoane. Printre migranţi s-au numărat şi suspecţi de legături cu facţiuni teroriste. La percheziţii, procurorii au găsi 80 de grame de canabis şi peste 17.000 de euro.

"Pentru a îngreuna monitorizarea activităţii infracţionale, liderii reţelei ar fi cooptat în permanenţă noi transportatori, gazde şi complici, ar fi folosit alternativ mai multe rute de traficare şi gamă extrem de variată de mijloace de transport.

Începînd cu luna ianuarie a acestui an, au fost monitorizate peste 7 transporturi clandestine de migranţi ilegali, în total 50 de persoane, care au trecut frontiera de vest a României, cinci dintre acestea fiind depistate de Poliţia de Frontieră Nădlac/Turnu", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
georgeudrescu
georgeudrescu  •  07 August 2014, 11:32

Ce e aia migrNți

kdk.19
kdk.19  •  07 August 2014, 10:43

ERA MAI BINE SA RAMANA MIGRANTII AIA AICI?, SA PLECE DE AICI,ARE ROMANIA BANI SA-I TINA???,DE CE NU AU FOST ARESTATI SI INCHISI CEI CARE I-AU ADUS IN ROMANIA?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close