SPORTURI  »  ALTELE  »  WRESTLING

Doua meciuri fara decizie in Smack Down

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2007 00:00

Redus la tacere de multiplul campion mondial de box Evander Hollyfield, MVP l-a provocat pe Matt Hardy la un meci de basket care s-a incheiat fara decizie dupa interventia lui Deuce si Domino.

Gala Friday Night Smack Down, ultima gala saptamanala dinainte de Summer Slam, a avut doua meciuri intrerupte de interventii din exterior si care in final s-au incheiat fara decizie.

Cei doi campioni pe echipe au fost instiintati de Theodore Long ca saptamana viitoare vor avea un meci cu Hardy si MVP si astfel Deuce si Domino au dorit sa obtina un avantaj atacandu-i pe cei doi.

Batista a intrat in ring pentru un meci cu irlandezul Finlay insa interventia lui Khali, atacat in cele din urma de Animalul Batista, a facut ca si acest meci sa se incheie fara decizie.

Deuce si Domino i-au invins pe Shannon Moore si Eugene, Jamie Noble l-a invins pe Jimmy Wang Yang pentru a deveni challenger la titlul categoriei cruiser-weight, titlu detinut de Hornswoggle, Mark Henry s-a distrat cu Brad Allen dar a fost din nou vizitat de druizii trimisi de Undertaker, Chuck Palumbo l-a invins pe Chris Masters, iar Chavo Guerrero l-a invins pe Funaki si i-a transmis un mesaj violent lui Rey Mysterio.

Duminica seara, toti iubitorii wrestlingului vor avea privirea atintita asupra Summer Slam, urmatorul pay-per-view din programul WWE.

Pana acum au fost stabilite opt lupte pentru Summer Slam, toata lumea asteptand insa revenirile lui Triple H, care va lupta pentru titlul de regele WWE cu Booker T, si Rey Mysterio, care are de luat o revansa impotriva lui Chavo Guerrero.

John Cena isi pune titlul WWE in joc impotriva lui Randy Orton, Khali isi pune titlul mondial in joc impotriva lui Batista, John Morrison isi pune titlul ECW in joc impotriva lui CM Punk, Umaga isi pune titlul intercontinental in joc impotriva lui Carlito si Ken Kennedy, Kane va lupta cu Finlay, iar superstarurile feminine vor fi implicate intr-o Batalie Regala care are ca scop gasirea unei pretendente la titlul feminin detinut de Candice Michelle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează