SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Două medalii de bronz pentru România la Grand Slam Paris

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 19:12

Loredana Ohîi a cîştigat medalia de bronz a categoriei 57 de kilograme, la Grand Slam Paris, turneu IJF cu premii totale de 150.000 de dolari.

Loredana Ohîi a debutat cu victorie în grupa B, în faţa ibericei Fatima Ribot, după care a învins-o şi pe cubaneza Aliuska Ojeda, dar a pierdut a treia luptă, cu nipona Nae Udaka, ratând semifinalele.

Ohîi a intrat în recalificări, iar în prima confruntare a trecut de austriaca Tina Zeltner şi în cea de-a doua a dispus şi de Viola Waechter (Germania), cucerind medalia de bronz a categoriei.

O performanţă identică a reuşit la categoria 52 de kilograme, judoka Andreea Chiţu, care a fost învinsă în semifinale, dar a revenit excelent în recalificări şi a câştigat medalia de bronz.

La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al grupei C de nipona Haruna Asami.

La Grand Slam Paris, turneu sub egida IJF, participă 390 de sportivi (242 băieţi şi 148 de fete) din 55 de ţări. Este primul turneu important la care judoka acumulează puncte pentru JO din 2016 şi are premii totale în valoare de 150.000 de dolari.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează