SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE HALTERE

Două medalii de bronz pentru Roxana Cocoş la CE de haltere

roxana
roxana

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Roxana Cocoş a cîştigat două medalii de bronz, la categoria 63 kg, la Campionatele Europene care se desfăşoară în capitala Belarusului, la Minsk.

Românca a fost a patra la stilul smuls, cu performanţa de 99 kg pe care a reuşit-o la cea de-a treia încercare. Prima dată a ridicat ridicat 96 kg, în timp ce la cea de-a doua încercare, 98 kg, a ratat. La aruncat, Roxana Cocoş a intrat în concurs la 122 kg, continuînd cu 127 kg, respectiv 130 kg, toate cele trei încercări fiind reuşite. Graţie acestui rezultat, tînăra în vîrstă de 21 de ani, a obţinut medalia de bronz.

Cu un total de 229 kg, Roxana Cocoş a încheiat pe locul trei, reuşind să-şi îmbunătăţească performanţa obţinută la Campionatele Europene de anul trecut, cînd a fost a treia la aruncat, categoria 58 kg.  

Titlul european a fost cîştigat de reprezentanta Turciei, Sibel Simsek (244 kg), iar argintul rusoaicei Svetlana Tsarukaeva, cu 244 kg. Cele două au fost departajate de numărul de kilograme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  09 Aprilie 2010, 01:07

Performanta ei e de apreciat, dar parca sportul asta e prea greu pentru fete. Si pe baieti ii deformeaza, ce sa mai vorbim de fete? In plus orice performanta e suspectata de dopaj. E un sport greu, nespectaculos si periculos pentru sanatate, plus susceptibil de dopaj. Sa ne mai bucuram in conditiile astea?

 •  08 Aprilie 2010, 19:44

Multumim , fata frumoasa !

 •  08 Aprilie 2010, 18:37

o fata adevarata :P felicitari

Vezi toate comentariile (4)
Comentează