SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Două medalii pentru România la Grand Prix-ul de judo de la Abu Dhabi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 10:29

Corina Căprioriu a cîştigat, vineri, medalia de argint la categoria 57 de kilograme, iar Andreea Chiţu pe cea de bronz a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

Corina Căprioriu a fost la un pas de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Grand Prix din Abu Dhabi. Vicecampioana olimpică a avut victorii pînă în finală, în penultimul act trecînd de o altă pretendentă la medalia de aur, portugheza Telma Monteiro. În finală însă, Căprioriu a cedat în faţa sportivei germane Miryam Roper, obţinînd medalia de argint.

La rândul său, Andreea Chiţu a avut un parcurs fără greşeală până în semifinalele categoriei 52 de kilograme, în care a fost învinsă de iberica Laura Gomez, fiind nevoită să lupte pentru medalia de bronz. În ultima dispută, Andreea Chiţu a trecut de sportiva germană Mareen Kraeh, cucerind medalia de bronz.

Medalia de aur a revenit Iuliei Ryzhova din Rusia.

Sursă: Mediafax

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gabrielaj
gabrielaj  •  26 Noiembrie 2013, 17:14

bravo fetele.

cfrmania2
cfrmania2  •  23 Noiembrie 2013, 11:42

bravo pe prima pagina trebuia sa fie . Nu oile idioate .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează