SPORTURI  »  ALTELE  »  CE NATAŢIE

Dragoş Agache, în semifinale la 50 m bras

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Dragoş Agache s-a calificat în semifinalele probei de 50 metri bras, la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta.

 

Înotătorul român a luat startul în cea de-a şasea serie a preliminariilor, pe care a încheiat-o pe locul 2, cu timpul de 27.81 secunde, obţinînd locul 6 la general şi, calificarea în semifinale, care vor avea loc în sesiunea de după-amiază. Cel mai bun rezultat l-a obţinut slovenul Damir Dugonjic, cu 27.37 secunde.

Tot vineri, Alexandru Coci a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 de metri fluture. El a luat startul în seria a cincea a preliminariilor, încheind la general pe locul 28, cu timpul de 53.83 secunde, şi ratînd calificarea în semifinale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anytwo
anytwo  •  13 August 2010, 13:06

intrati pe www.anytwo.ro.. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

Vezi toate comentariile (1)
Comentează