SPORTURI  »  ALTELE  »  BOB

Dublă la începutul sezonului » Francesco Friedrich, un nou record

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 23:53

Campionul olimpic și mondial Francesco Friedrich s-a impus weekendul trecut în ambele zile de întreceri de la Sigulda (Letonia).

Împreună cu un nou brakeman, Alexander Schueller, campion mondial de juniori și U23 anul trecut, germanul s-a impus în proba de 2.

A făcut-o stabilind un nou record la start, 4,82 secunde, și un nou record al pistei, 49,86 secunde, în prima cursă a sezonului de Cupă Mondială. Pe locul secund s-au plasat favoriții locali, letonii Oskars Kibermanis și Matiss Miknis, urmați de austriecii Benjamin Maier și Markus Sammer.

În a doua cursă, tot de bob-2, Friedrich l-a avut alături ca brakeman pe Martin Grothkopp, cei doi impunându-se cu 0,06 secunde față de locul secund ocupat de aceiași letoni Kibermanis și Miknis.

După cele două întreceri, Friedrich conduce în clasamentul general al sezonului cu 450 de puncte, urmat de Kibermanis cu 420. Următoarea etapă va fi în acest weekend, la Winterberg (Germania).

REZULTATE

Cursa 1
1. Francesco Friedrich, Alexander Schueller (Ger) 1:39.97
2. Oskars Kibermanis, Matiss Miknis (Let) 1:40.39
3. Benjamin Maier, Markus Sammer (Aut) 1:40.65
Cursa 2
1. Francesco Friedrich, Martin Grothkopp (Ger) 1:40.25
2. Oskars Kibermanis, Matiss Miknis (Let) 1:40.31
3. Christoph Hafer, Tobias Schneider (Ger) 1:40.50

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează