SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

Dublu succes pentru Karl Geiger în Grand Prix-ul de Râșnov + Laude pentru organizatorii români din partea Federației Internaționale

Karl Geiger // FOTO: Guliver/Getty Images
Karl Geiger // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 20:38

Germanul Karl Geiger s-a impus în ambele etape de Grand Prix desfășurate în acest week-end la Râșnov. Podiumul a fost completat de Evgheni Klimov și de Dawid Kubacki.

Polonezul Kamil Stoch, campion olimpic la PyeongChang, anul acesta, s-a clasat doar pe locul 5, cu 250,6 de puncte, după ce sâmbătă ocupase poziția a 12-a.

 Învingătorul a fost recompensat cu 5.000 de franci elveţieni, Klimov cu 3.000 de franci, iar Kubacki cu 2.000.

Organizatorii români au primit multe laude din partea oficialilor de la federația internațională pentru felul în care s-au ocupat de competiția de la Râșnov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează