SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Echipa de polo a Stelei a dat lovitura! Transferuri cu nume pentru roș-albaștri

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 17:08

CSA Steaua Bucureşti i-a adus în echipă pe jucătorii Uros Cuckcovici (Muntenegru), Nikita Derevankin (Rusia), Marios Kapotsis (Grecia), Andrei Prioteasa, Tudor Fulea şi Marius Ţic.

Cel mai sonor transfer de peste hotare este cel al lui Uros Cuckcovici, care vine de la puternica echipă maghiară Eger. Campion și câștigător al Cupei Ungariei, el a fost prezent la primul meci al Stelei în Liga Campionilor, anul trecut, însă din postura de adversar.

Uros Cuckovici a fost titular în naționala Muntenegrului, la ultima ediție olimpică, la Rio de Janeiro, când ex-iugoslavii au fost foarte aproape de o medalie, clasându-se pe locul al patrulea.

Rusul Nikita Derevankin vine de la Dinamo Moscova, fiind proaspăt câștigător al Cupei Rusiei. La echipă a sosit și internaționalul grec Marios Kapotsis, de două ori campion în Vechea Eladă cu Olympiacos Pireu, cu aceeași echipă cucerind în două situații Cupa Greciei.

Ultima echipă la care acesta a evoluat a fost Vougliameni, iar ca titular pe postul de extremă a jucat, cu Grecia, finala Jocurilor Mediteraneene în acest an.

Vizează eventul

Din campionatul național, Steaua s-a întărit cu trei jucători de la Dinamo București, anume Andrei Prioteasca, Tudor Fulea și portarul Marius Țic. De la CSM Digi Oradea a sosit Szabo Istvan, și el un poloist deja consacrat.

Echipa din Ghencea s-a întărit pentru a aborda al doilea sezon consecutiv în Liga Campionilor. Obiectivul pe plan intern este cucerirea eventului.

Anterior, gruparea militară îi mai legitimase în această vară pe croatul Jerko Marinic, sosit de la formația muntenegreană Jadran, şi Istvan Szabo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 August 2018, 19:17

ce vrei ba max p.?

maxp
maxp  •  20 August 2018, 17:57

Pai da, Oradea produce jucatori, Steaua transfera. Si culmea, tot Steaua are mai multi la nationala. Eu nu zic ca nu e bine sa-si interaseasca echipa pt Champions League, dar daca si aici se incepe cu stranierii, intr-un sport oricum cu o baza de selectie mica, nationala dispare de tot de pe harta echipelor importante. Ca in rest la ce se joaca in Liga Nationala, nivelul e de amatori, cu ce e acolo nu poti face o echipa nationala cat de cat decenta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează