SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ DE LA SAINT-MAUR

Echipa de spadă a României pe locul trei la Saint-Maur

Simona Deac
Simona Deac

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 15:55

Echipa României formată din Ana Maria Brînză, Simona Deac, Maria Udrea şi Raluca Sbarcia a ocupat duminică locul al treilea la etapa de Cupă Mondială de la Saint-Maur (Franţa).

Spadasinele şi-au început ieri parcursul cu o victorie în faţa echipei din Hong Kong cu 39-23 în turul al doilea, în sferturi de finală, româncele au trecut de Ucraina cu 27-19, iar în semifinale au fost învinse de Rusia cu 32-29.

În finala mică, România a trecut de Franţa cu 36-31. Din echipa dubla campioană mondială şi multiplă campioană europeană doar Ana Maria Brînză a decis să meargă mai departe după Londra. Simona Gherman, Anca Măroiu şi Loredana Dinu au ales să facă o pauză.

În noua formulă, echipa de spadă nu a coborît de pe podium la etapele de Cupă Mondială la care a participat pînă acum. Locul trei la Leipzig (Brînză, Tătăran, Udrea, Deac) şi acum locul trei la Saint-Maur (Brînză, Deac, Udrea, Sbarcia).

Ieri, concursul individual a fost cîştigat de Ana Maria Brînză.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează