SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ LEIPZIG

Echipa feminină de spadă a urcat pe podium la Leipzig!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2011 17:06

Echipa de spadă a României s-a clasat pe locul trei în cadrul etapei de Cupă Mondială care s-a desfăşurat la Leipzig (Germania), fiind cea de-a doua medalie de bronz pe care o obţin reprezentantele României la această competiţie. La individual, Anca Măroiu a încheiat concursul pe ultima treaptă a podiumului, alături de chinezoaica Yujie Sun.

Ana Maria Brînză, Anca Măroiu, Simona Alexandru şi Loredana Iordăchioiu, campioane mondiale cu echipa în 2010, au terminat pe locul trei la Leipzig, îmbunătăţindu-şi performanţa pe care au obţinut-o la etapa de la Barcelona, de acum zece zile, locul patru. În optimi, româncele au trecut de Canada, cu 16-15, apoi a urmat victoria din sferturi, cu Franţa, 45-38. În semifinalele, cele patru spadasine au fost învinse de sportivele din Italia, cu 41-37.

În confruntarea pentru locul trei, româncele le-au întîlnit pe reprezentantele gazdelor, în reeditarea finalei de la Mondialele de la Paris. Şi de această dată, România a învins categoric, cu 45-34, şi s-a clasat pe locul trei.

În competiţia individuală, cel mai bun rezultat l-a obţinut Anca Măroiu care a cucerit medalia de bronz. Românca a fost învinsă în semifinale de elveţianca Tiffany Geroudet, cu 15-13. Simona Alexandru s-a clasat pe locul şase, în timp ce Ana Maria Brînză a terminat pe 34.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 14:01

Felicitari!

dilibau
dilibau  •  27 Martie 2011, 18:36

Bravo fetele, sunteti de aur pt noi ! Va iubim chiar daca nu ne vedeti :) Sper ca statul roman (era sa scriu "satul" ...) sa va recompenseze pt performantele voastre asa cum meritati...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close