SPORTURI  »  ALTELE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

de la 20:00 Ediție specială la „Prietenii lui Ovidiu” » Camelia Potec vine în platoul emisiunii + Interviu în exclusivitate cu David Popovici

Camelia Potec (foto: Raed Krishan/GSP)
Camelia Potec (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 15:13 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 15:22

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, este invitata din această seară a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Camelia a venit la emisiune chiar în prima zi a Campionatului Naţional de Înot pentru seniori, tineret şi juniori, se desfăşoară la Otopeni între 5 şi 9 aprilie. 

Ca sportivă, Potec a participat la patru ediții ale Jocurilor Olimpice de vară, iar la JO de la Atena a obținut cel mai important rezultat al carierei – titlul olimpic la 200 m liber.

După retragerea din cariera sportivă, Potec este din 2013 membru în Comisia Sportivilor din cadrul Federației Internaționale de Natație (FINA), iar din 2017 a fost aleasă membru în Comisia Tehnică de Înot FINA. 

Din 2016, este membru în Biroul Executiv al Ligii Europene de Natație (LEN). În 2013 a fost aleasă președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, devenind, la 31 de ani, cea mai tânără conducătoare de federație sportivă olimpică din România.

BONUS » Interviu exclusiv cu David Popovici

Campionul David Popovici a vorbit despre planurile din acest an în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Sportivul de 18 ani își analizează parcursul fabulos din carieră, recunoaște că-i place să fie oprit de lume pe stradă, dar și că mai sunt multe detalii pe care vrea să le pună la punct în perioada viitoare. 

Înotătorul spune că se pregătește pentru examenul de Bacalaureat și pentru Campionatul Mondial din Japonia, abia apoi va avea parte de o vacanță mult așteptată!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează