SPORTURI  »  ALTELE  »  REACȚIE

Cum explică Eduard Novak absența oficialilor Ministerului Sportului de la sosirea canotorilor: „Nu ne-au invitat”

Eduard Novak, Ministrul Sportului
Eduard Novak, Ministrul Sportului

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 13:44 / Actualizat marti, 16 august 2022 14:55

Eduard Novak se plânge că Ministerul Sportului nu a fost informat de Federația Română de Canotaj de sosirea campionilor europeni în România.

  • CONTEXT: Luni, la sosirea canotorilor români în țară, după participarea la Campionatul European de la Munchen, nu a fost prezent pe aeroport niciun reprezentant al Ministerului Sportului. Acest lucru a stârnit nemulțumirea sportivilor (detalii - AICI)

Novak aruncă acum vina pe FR de Canotaj. Ministrul Sportului consideră că ar fi trebuit să fie invitat la evenimentul din Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni. 

Eduard Novak aruncă vina pe FR de Canotaj: „Ministerul Sportului nu a primit o informare oficială”

Luni seară, la câteva ore după eveniment, ministrul Novak a postat o scurtă reacție pe pagina personală de Facebook.

„Primirea delegației noastre la revenirea în țară a fost organizată de Federația Română de Canotaj. Federația a programat evenimentul, s-a ocupat de închirierea Salonului Oficial și a invitat presa. Ministerul Sportului nu a fost invitat să participe nici la organizare, nici la evenimentul în sine, și nici nu a primit o informare oficială în acest sens. 

Vă asigur că am fi onorat cu mare bucurie orice propunere de participare, în orice formă, cum am făcut-o de atâtea ori când sportivii români au revenit în țară cu rezultate internaționale”, a transmis Novak

FOTO. Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a așteptat la aeroport pe canotorii care au adus 8 medalii României la CE de la Munchen

+11 FOTO

Cel mai tare European din istorie pentru canotajul românesc: 5 medalii de aur și 3 de bronz!

România a încheiat Campionatul European de Canotaj de la Munchen cu 5 medalii de aur și 3 de bronz. Sunt cele mai bune rezultate din istorie la competiția continentală!

Federația Română de Canotaj a tras concluzia după Europeanul de la Munchen: cea mai bună ediție din istoria delegației „tricolore”.

Cu cele 5 medalii de aur și 3 de bronz, România s-a clasat pe poziția secundă în ierarhia generală a medaliilor. Doar Marea Britanie, 6 de aur, 3 de argint și una de bronz a stat mai bine. Podiumul a fost completat de Italia, 4 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.

Citește și:

Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a așteptat la aeroport pe canotorii care au adus 8 medalii României la CE de la Munchen: „Le urăm vacanţă plăcută în continuare”

Cel mai tare European din istorie pentru canotajul românesc: 5 medalii de aur și 3 de bronz!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 August 2022, 17:52

e o vorba..daca taceai filozof ramaneai,deci tu minister ce tutelezi toate sporturile(banii impartiti tot de voi)nu reusesti sa gasesti un bugetar(angajat tot de acolo)sa vina cu cateva buchete de flori...deci orice raspuns pt acest oportunist no...vac(a)devine inutil

cdba3133
cdba3133  •  17 August 2022, 13:17

Cel mai bine ar fi ca din toate delegatiile care vor mai concura la orice proba sportiva posibila si imposibila sa faca neaparat parte si un cetatean de etnie maghiara si astfel va fi prezent si Ministrul Sportului la sosirea in Romania. Chiar daca nu vor lua nici-o medalie.

carnag3
carnag3  •  16 August 2022, 23:17

A avut dreptate mama înotătorului Robert Glință când a spus ca Novak e un ministru de nimic, *** afurisit care doar a vrut să dezvolte hocheiul pe gheață numai în zonele cu etnici maghiari și care nu îi pasă de sportivii români decât *** ***, *** ?! Demisia ,Demisia,Demisia !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează