SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

Campioana națională la Taekwondo, viitoarea noră a Madonnei? Elena Chiriac s-a afişat cu băiatul cântăreței

Elena Chiriac s-a afişat cu Rocco Ritchie, băiatul Madonnei. Foto: Instagram +49   FOTO
Elena Chiriac s-a afişat cu Rocco Ritchie, băiatul Madonnei. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 16:06 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 18:41

Elena Chiriac (21 de ani) e campioana națională la Taekwondo. Dincolo de pasiunea ei pentru sport, ea e atrasă și de televiziune, a participat la mai multe emisiuni, printre care „Survivor” la Pro TV, dar și la „Ferma”. Acum, ea a fost surprinsă în compania lui Rocco Ritchie (22 de ani), băiatul Madonnei. 

Elena Chiriac este fiica jurnalistului Romeo Chiriac, care a condus redacţia sport a agenţiei Mediafax timp de 20 de ani. S-a născut în Bucureşti, dar acum locuieşte la Londra, cu mama ei. A devenit campioana națională la Taekwondo, iar apoi vedetă de televiziune. 

+45 FOTO

Elena Chiriac s-a afişat cu Rocco Ritchie, băiatul Madonnei

A fost la un pas de a câștiga emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, iar anul trecut a ajuns în finala „Survivor România”, unde a ratat premiul de 100.000 de euro. În ceea ce privește viața ei amoroasă, tânăra a fost foarte discretă până acum. Se zvonea că a avut o relație cu cântărețul Cucu de la Noaptea Târziu, însă a negat aventura. 

Recent, în weekendul care a trecut, Elena Chiriac a fost surprinsă în compania lui Rocco Ritchie, băiatul cântăreței Madonna și a lui Guy Ritchie. Au luat cina împreună la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, iar apoi s-au distrat la festivalul SAGA, care a avut loc la Romaero.

Elena Chiriac a spus cum s-a întâlnit Rocco Ritchie, băiatul Madonnei

Imediat, în presă, s-a speculat că Elena Chiriac formează un cuplu cu Rocco Ritchie. Pentru Fanatik, ea a spus cum s-au întâlnit. „Am luat cina împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, dar locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”.

„Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută. Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festivalul Saga”, a mai spus Elena Chiriac.

+45 FOTO

Ce a răspuns când a fost întrebată dacă vrea să fie nora Madonnei

În același interviu, Elena Chiriac a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Rocco. „Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți” , mai spune vedeta, care nu se vede nora celebrei Madonna. 

„O, Doamne! Nici nu pot să mă gândesc până acolo (n.r.- să fiu nora Madonnei), este prea mult pentru mine. De la a ieși o data cu fiul unei celebrități, până la a te vizualiza nora mamei sale, e cale lungă.

Eu și Richie nu am avut astfel de legătură și nici eu nu sunt genul care își dorește relații din astfel de motive. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei. Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”, a încheiat Elena Chiriac.

Citește și:

Fosta soție a lui Steliano Filip a reacționat după ce fotbalistul s-a recăsătorit

Marius Constantin a venit la centenar cu „Perla Banatului”, noua iubită cu 15 ani mai tânără

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Iunie 2023, 07:37

Asta e ăla de deștept ce e si-a lasat telefonul pe șezlong la ștrandul de la Otopeni si i sa furat?

paolo16
paolo16  •  28 Iunie 2023, 05:45

Huo! Huo!

jaracaioX
jaracaioX  •  27 Iunie 2023, 21:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează