ALTELE  ·  CANOTAJ

GSP LIVE // VIDEO Elisabeta Lipă, canotoarea secolului XXI, despre sacrificiile pentru performanță: „Sunt anemică și am hernie de disc”

Joi, 16 Mai

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a fost invitata lui Costin Ștucan la GSP LIVE. 

Canotoarea secolului XXI a povestit cu lux de amănunte care sunt consecințele sacrificiilor făcute pentru performanță. În vârstă de 54 de ani, Lipă a dezvăluit că are probleme cu anemia și dureri la spate. 

 

„Eu tot timpul am fost anemică și toți se mirau cum fac performanță în acest sport așa. Eram ajutată, luam fier în plus, tot felul de susținătoare de efort. Când îmi fac analizele, și acum sunt anemică. Nu par anemică.

Doctorul îmi spune că, dacă nu m-ar vedea în față, ar zice că mă ridic din pat și dau cu capul de perete. Uzura antrenamentelor se simte! Și mai e boala canotorului, sciatica, hernia de disc”, a zis Elisabeta Lipă.

Emisiunea  GSP LIVE începe la ora 09:01 și poate fi urmărită pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Cele mai interesante comentarii și întrebări vor fi citite în direct.Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

Libertatea

Comentarii (3)

Alexandru Chis  •  17 Mai 2019, 11:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adriana Harat  •  16 Mai 2019, 18:26

hernie nu a-ti facut la ridicarea salariului sau la prinderea vreunui hot ma gandesc ca a-ti prins multi hoti daca sunteti chestor

Vladescu Mircea  •  16 Mai 2019, 18:18

Ei lasa , eu am lucrat in locuri cotate cu grupa 1 , am diabet 2, hipertensiune , ciupituri la meniscurile ambelor picioare , si o pensie de 300 euro , de cate ori mai mica ca pensia ta viagera , 20-30 de ori ????? Asa ca ciocul mic , primesti mult mai mult decat isi permite Romania sa ofere !!!!!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1