SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC-CANOE

Elisabeta Lipă la Radio GSP: ”Mihalachi şi Dumitrescu primesc 3500 lei/lună de la club”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 16:24

Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, a vorbit, în direct la Radio GSP despre situaţia de la club şi a comentat declaraţiile pe care le-au făcut multiplii medaliaţi mondiali, canoiştii Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu. Cei doi sportivi au anunţat, miercuri, cu ocazia unei gale organizate la sediul MAI în onoarea sportivilor CS Dinamo, că au de gînd să renunţe la acest club deoarece de doi ani sunt amăgiţi că vor fi promovaţi pentru rezultatele obţinute.

S-a exagerat şi se exagerează foarte mult pe acest subiect. Eu am stat de vorbă cu ei, nu s-au aşteptat ca ceea ce au scos pe gură să aibă atîta ecou. Nemulţumirea pe care şi-au exprimat-o a fost o glumă. Eu îi înţeleg şi nu pot să mă supăr pe ei. Şi eu sînt supărată că de cînd sînt preşedinte al clubului nu s-au creat locuri de muncă. Sportivii trebuie să aibă o linişte în ceea ce priveşte viitorul lor după ce se lasă”, a declarat Elisabeta Lipă.

Eu fac tot ce este posibil omeneşte pentru a rezolva aceste probleme. Mihalachi şi Dumitrescu sînt prioritatea noastră, au atîtea performanţe, dar cine este de vină că sistemul bugetar este blocat, că nu se fac angajări. Totuşi, la Dinamo nici un sportiv nu stă pe 800 lei, iau în jur de 2000 lei. Mihalachi şi Dumitrescu primesc 3500 de lei/lună plus primele de la ANST”, a adăugat fosta campioană olimpică.

Nu ştiu cînd au făcut aceste declaraţii, n-am fost de faţă. Poate au zis-o în formă de glumă, poate n-au înţeles bine întrebarea. Am vorbit cu ei, nu vor să plece. Clubul nu este restant faţă de ei cu nici o plată pentru performanţele obţinute la Europene şi Mondiale”, a spus Lipă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
flafy
flafy  •  21 Decembrie 2011, 18:55

pai daca au 3500 pe luna este bine,rezonabil pentru niste sportivi cu performantele lor,iar daca niciun sportiv nu are sub 2000 le pe luna(desi ma indoiesc)lucrurile stau destul de bine la Dinamo...

utaaradan
utaaradan  •  21 Decembrie 2011, 18:15

cum mai exista cluburi apartinind de ministere, si trintori cu titulatura de sportiv, la acele cluburi ? sa mai spuna careva ca a fost,,revolutie'' anticomunista !de ce nu se desfiinteaza cluburile de la interne si armata ?

ovidiu62
ovidiu62  •  21 Decembrie 2011, 16:31

De la buget pt ca Dinamo este sponsorizata de la bugetul de STAT,iar pensiile sunt vai de capul lor doamna LIPA.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează