SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

FOTO Elisabeta Lipă, pressing la Eduard Novak, la sosirea de la Mondialul de Canotaj: „Domnule ministru, sper să nu uitați ce ne-ați promis!”

Imagini de azi de la sosirea delegației României de la Mondialul de Canotaj +38   FOTO
Imagini de azi de la sosirea delegației României de la Mondialul de Canotaj

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2022 16:35 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 17:28

Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj, a oferit mai multe declarații la sosirea în țară din Cehia, acolo unde lotul „tricolor” a obținut 4 medalii de aur la Campionatul Mondial.

După rezultatele de excepție de la Mondialul din Cehia, delegația României s-a întors în țară. Elisabeta Lipă i-a felicitat pe campioni și a avut un mesaj pentru Eduard Novak, ministrul Sportului. 

+34 FOTO

Elisabeta Lipă, mesaj pentru Eduard Novak

„Domnule ministru, sper să nu uitați promisiunea că vom avea tot sprijinul d-voastră. Articulez apăsat: tot sprijinul. Nu mi-aș fi dorit să îmi aduc aminte de Londra (n.r. - Jocurile Olimpice din 2012), pentru că e amintire tristă, dar a fost un imbold să nu mă las. Nu am putut să accept un insucces, nu mă caracterizează.

Pot spune că sunt un președinte extrem de fericit. Acești copii au scris istorie. Istorie pe care am putut să o scriu și eu, în 1987.

Vă mulțumesc pentru felul în care ați abordat tot, de la campioni la cei care nu au prins podiumul mondial. Sunt convinsă că următoarele campionate vor arăta altfel. Le-am promis că nimeni nu va mai veni nemedaliat de la următoarele campionate mondiale”, a declarat Elisabeta Lipă la sosirea în România.

Elisabeta Lipă, pressing la Eduard Novak, la sosirea de la Mondialul de Canotaj: „Domnule ministru, sper să nu uitați ce ne-ați promis!”

România, pe locul 3 în clasamentul pe medalii de aur

Români a ocupat locul 3 la finalul competiție din Cehia în clasamentul pe medalii. Delegația „tricoloră” s-a întors în țară cu 4 medalii de aur, fiind depășită de Marea Britanie și Italia

Elisabeta Lipă, pressing la Eduard Novak, la sosirea de la Mondialul de Canotaj: „Domnule ministru, sper să nu uitați ce ne-ați promis!”

Citește și: 

Interviuri cu Ancuța Bodnar și Simona Radiș, stăpânele absolute ale apei: „Nu era preconizat ca eu să trag în barca de opt”

Triumf românesc după 5 ani în proba-regină a canotajului » Cum s-a trăit de la fața locului finala istorică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  26 Septembrie 2022, 18:03

Felicitari doamnei Lipa, rusine domnului Novak.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează