SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON

Eva Tofalvi, poziţia 34 la urmărire

eva
eva

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

După locul 35 obţinut la sprint, Eva Tofalvi a încheiat cu o poziţie mai sus la urmărirea de la Kontiolahti. Cursa a fost cîştigată de Darya Dombracheva, din  Belarus.

În ultima probă de la Kontiolahti, Eva Tofalvi s-a clasat pe locul 34, cu timpul de 35:41.1. Românca a ratat cîte un cartuş la primele trei treceri prin poligon şi a avut o întîrziere de 4:08.5 minute faţă de ocupanta primei poziţii, Darya Dombracheva.

Pentru bielorusă este cea de-a doua victorie din palmares, după cea obţinută în proba de ieri, de la sprint. Cîştigătoarea medaliei de bronz la individual, la JO, nu a parcurs decît 150 m suplimentari şi a trecut linia de sosire după 31:32.6 minute.

Pe poziţia secundă a urcat Magdalena Neuner care se apropie din ce în ce mai mult de cel de-al doilea glob de cristal din carieră. Deşi a ratat trei ţinte, nemţoaica a avut o evoluţie excelentă la partea de fond, fiind doar la 12.1 secunde de locul întîi. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Simone Hauswald care a tras o dată alături la ultima tragere şi a avut o întîrziere de 18.1 secunde. Helena Jonsson, principala adversară a Magdalenei Neuner pentru marele glob de cristal, a  trecut linia de sosire pe poziţia a noua.

CLASAMENT GENERAL:

1.Magdalena Neuner, Germania, 719

2.Helena Jonsson, Suedia, 687

3.Andrea Henkel, Germania, 652

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează