SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

Evgeny Plushenko se va opera în luna mai

evgeny
evgeny

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Evgeny Plushenko nu va participa la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Torino din cauza unei accidentări.

Rusul se va opera în mai la genunchiul drept, după ce în 2007 a mai suferit o intervenţie chirurgicală la acelaşi picior. .

"Cred că mi s-a agravat o leziune mai veche. Imediat după Jocurile Olimpice am început să mă antrenez. Am vrut să adaug o săritură cvadruplă în program şi probabil am pus prea multă presiune pe genunchi", a afirmat vicecampionul olimpic de la Vancouver.

Plushenko îşi doreşte să revină în sezonul viitor într-o formă bună, pentru aş-şi putea pregăti participarea la JO de la Soci. Totuşi, Evgeny va participa la cîteva showuri pe gheaţă, unul dintre acestea desfăşurîndu-se la Bucureşti, pe 11 aprilie. "La gale nu este nevoie să sar cvadruple. Pot să fac triple fără să forţez", a afirmat rusul.

Evgeny Plushenko nu a uitat despre controversele de la Vancouver, cînd Evan Lysacek a cîştigat titlul olimpic fără să execute o cvdruplă.

"Fiecare persoană care are un minim de cunoştiinţe despre patinajul artistic ştie care a fost a adevăratul campion.", a declarat medaliatul cu argint.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează