SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

EXCLUSIV Dinamo reacționează în cazul antrenorului bătăuș: "Am început cercetarea legată de comportament. Va fi luat în evidență 6 luni de psihologul nostru"

Liliana Gafencu
Liliana Gafencu

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 15:49

La două zile după ce Florin Spulber a fost chemat la clubul Dinamo pentru a da explicații în cazul agresării lui Iulian Pîtea, șefa clubului bucureștean, Liliana Gafencu, a dat primele explicații pentru GSP.

Gafencu a menționat că, la întâlnirea de marți, au fost prezente mai multe persoane abilitate, printre care și George Cosac, vicepreședintele lui Dinamo, însă președinte în 2015, când a avut loc incidentul dintre Pîtea și Spulber.

Atunci, Spulber, antrenor la Dinamo Brașov și coordonator al lotului de sărituri cu schiurile, l-a lovit pe cel mai bun săritor român, Iulian Pîtea, după o discuție mai aprinsă. Jucătorul a ieșit plin de sânge după conflict, fiind bandajat chiar de colegul Eduard Torok.

Spulber este comisar-șef în cadrul Poliției Române.

 - Doamnă Gafencu, care sunt concluziile discuției cu Florin Spulber?
- Ne-am întâlnit marți și am discutat despre ce s-a întâmplat în 2015. Am hotărât să pornim o cercetare cu titlu generalizat cu privire la comportament. În celălalt sens, până la urmă, am înțeles că există o înțelegere între el și sportiv.

- Am înțeles. Pe noi ne interesează ce se va întâmpla cu un antrenor care și-a bătut elevul. 
- Vom vedea la sfârșitul acestei cercetări. Adunăm informații și documente de peste tot, inclusiv de la Federația Română de Schi Biatlon. Din  punctul meu de vedere, avem niște răspunderi, trebuie să avem o conduită. Mai ales în cazul dânsului, care este ofițer de poliție, comisar-șef. Mai mult, trebuie să prevenim.

- Ce faceți pentru a preveni asemenea lucruri pe viitor?
- Uitați, avem și psihologul nostru, psihologul clubului. Domnul Florin Spulber va fi luat de psiholog în evidență timp de 6 luni, perioadă în care va fi consiliat de către acesta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
apetulburi
apetulburi  •  18 Ianuarie 2018, 20:11

FAPTA APROAPE IDENTICA cu cea a pedofilului Eugen STAN de la Politie..... Pedofilul a avut actiuni in 2012 si 2015 (astea descoperite pana acum) , Comisarul smardoi, la altoit pe copilul asta de la sarituri in 2015 (ce coincidenta!!!), noi suntem acum in 2018, chiar nimeni nu se face raspunzator ca si in acest caz ca si in cel al pedofilului, incidentul a fost ascuns aproape 3 ani de zile ? HEI SEFELOR DE LA DINAMU, VOI NU STIATI NIMIC ??? NIMENI, NICI O DEMISIE, NIMIC SAU TREBUIA CA ACEST COPIL SA FIE OMORAT SAU SA RAMANA CU VREUN HANDICAP, pentru a iesi LA IVEALA ACEST INCIDENT ? RUSINE, SCARBA , DEZGUST.....

khal_37
khal_37  •  18 Ianuarie 2018, 18:20

Cu un singur psiholog nu faceti nimic, la cati suciti ***...ar trebui minim 100!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  18 Ianuarie 2018, 17:21

Oameni buni, acest agresor este "comisar sef" in Politia Romana ! Ce anchete, ce consilieri ? Parchetul Militar !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează