SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

EXCLUSIV Șoc la judo » Dat afară pentru că a complotat împotriva antrenorului japonez! Reacția lui Cozmin Gușă

Adrian Croitoru
Adrian Croitoru

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 15:13

Înainte cu trei săptămâni de startul mondialelor de judo din Azerbaijan, antrenorul lotului masculin, Adrian Croitoru, a fost suspendat brusc din funcție și nu se va mai ocupa de pregătirea turneului.

Croitoru refuză să facă vreun comentariu pe această temă spunând că așteaptă o comunicare oficială, dar președinele Cozmin Gușă a oferit o reacție.

" Adrian Croitoru a fost suspendat din funcție din două motive. Pe de o parte sunt rezultatele foarte slabe ale băieților, mult sub așteptări. La mondialele de anul trecut, de la Budapesta, au ieșit toți din primul tur, iar la ultimele turnee de probă pentru mondialele de acum, la Zagreb și la Budapesta, au ieșit - la fel - toți din primul tur, cu o singură excepție - Raicu, la 73 kg.

Al doilea motiv se leagă de faptul că a generat o situație tensionată și o atitudine îndreptată împotriva antrenorului japonez pe care l-am adus cu mari eforturi la lot. Înțeleg că după ce a aflat decizia de suspendare a avut o discuție directă cu japonezul, căruia, printre altele, i-a spus că nu e normal ca românii să fie antrenați de străini. Am luat această decizie la propunerea lui Florin Bercean și a lui Victor Bălășoiu, care au prezentat toată această situație", a spus Gușă.

Practic, lotul pentru mondiale va fi pregătit de un colectiv de 5-6 antrenori care sunt în staff în momentul de față, conform lui Gușă.

Alina Dumitru și-a dat demisia!

În plus, nici la nivelul federației spiritele nu sunt liniștite. Vicepreședintele Alina Dumitru și-a dat demisia din Comitetul Director al Federației, însă motivele încă nu se cunosc până în acest moment.

Întrebat, Cozmin Gușă a spus că "Am aflat și eu acum o oră despre acest lucru și mă voi informa".

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (14)
1716969881681319
Valy Petrisor  •  30 August 2018, 12:23

Salutare tuturor, acest Bercean iar face legea, pana când sa i se permită asa ceva la acest comunist în toată regula, mergea la antrenamentele lui Adrian, și se baga tot timpul ca atotștiutor, el a făcu judo masculin, a avut ceva rezultate ca și Croitorul, el a avut rezultate la fustițe, de aia poarta fustița și azi, e un frustrat în toată regula, trebuia sa își dea demisia Croitorul nu sa aștepte ca niște oameni de nimic sa îl arunce pe făraș, cred ca un antrenor trebuie lăsat un ciclu olimpic și apoi sa se tragă linia, la băieții nu se vor rezultate în continuare sa aibă de ce sa se lege incompetenții ăștia, dar ce rezultate au fost la feminin? Rezultatul ca Larisa Florian a plecat în emirate cu antrenorul ei pentru ca nu aveau loc de lot olimpic feminin cu antrenori foarte incompetenți, ce rezultate au avut an de an bodo Roland și Lazăr anamaria de sunt antrenori la loturile naționale,? Încă odată oamenii competenti într-un domeniu nu sunt lăsați sa își facă treaba, deci e omul nepotrivit la locul potrivit și invers.... Bafta în continuare la medalii olimpice... Nici una

deva1
deva1  •  30 August 2018, 09:43
Postat de romulus65 pe 29 August 2018, 17:48

Ce treaba are FRF-ul cu sportul numit judo?

FRJ am vrut sa scriu , dar cu meciurile astea ale CFR-ului si Stelei...de deseara... Concluzia : Cosmin Gusa sa fie demis in ritm aleet de FRJudo

iulihenry14
iulihenry14  •  30 August 2018, 00:32
Postat de ioana1983 pe 29 August 2018, 21:43

Am fost eu acolo sa văd ca nu știe o boaba de nimic in afara de nipona, dar nu cred ca are nicio relevantă. Croitoru Adrian antrenează acest lot de 1 an și jumătate , îl antrenează 10% in caz ca cineva nu înțelege, mai mult nu i se permite. Pentru rezultatele sportivilor lui va Invit sa dați o Căutare pe google...dacă medalia lui Simionescu la Zagreb pe podium cu Teddy Riner sau a lui Cercea sau Natea sunt 0 atunci nu aveți ce cauta in aceasta discuție. Adrian Croitoru, o repet a nu știu a câta oară nu a făcut acest comentariu vis a vis de Kohei Oishi. Reveniti-va oameni buni și nu mai credeți toate minciunile. Și pentru distinsa persoana pertinenta care a dat acest comment...ne auzim peste un an, sa vedem rezultatele care vor fii sau nu cu alți antrenori.

Pertinento vezi ca ai incurcat conturile. Nu ma intereseaza ce performanta a avut acum 100 de ani. Ma intereseaza acum ce performante are. Guardiola daca anul asta termina pe 5 si nu se califica mai departe in CHL o sa fie dat afara indiferent ce a facut el acum 30 de ani la echipa. Antreneaza echipa la 10%? De ce? Nu ii da voie federatia sa le arate procedee la elevi? Il obliga federatia sa faca antrenamente cu spatele la salteam? Unii v-ati obisnuit sa tineti aceeasi "dinozauri" in functii pana ne plictisim. A avut performante iar in ultimul a avut fix 0. A avut 2 turnee importante; doar 1 singur elev al sau s-a dus in turul secund. Aaaaa da stai domne ca a obtinut nu stiu ce medalii acum 40 de ani domne; trebuie tinut inca 10 ani in functie.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close