SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

EXCLUSIV Vizită importantă din partea celor de la World Snooker » Se pun la punct toate detaliile CE de la Bucureşti din luna octombrie!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 17:58

Pe 19 noiembrie anul trecut, GSP.ro a anunţat în exclusivitate că Bucureştiul va găzdui un eveniment extrem de important.

Informaţiile au fost confirmate de organizatori la începutul lunii decembrie, iar acum GSP.ro are noi detalii despre Campionatul European de la Bucureşti, din octombrie 2016, organizat de McCann Thiess Events şi World Snooker.

Pentru ca evenimentul să iasă ca la carte, organizatorii Campionatului European au venit astăzi la Bucureşti pentru o vizită de lucru. Cei de la World Snooker au delegat în România doi dintre cei mai importanţi oameni ai companiei pentru o primă analiză şi-un raport detaliat despre evenimentul din octomrbie! Astăzi în Bucureşti au ajuns şeful de turnee de la World Snooker, Mike Ganley, dar şi responsabilul pentru transmisiunile TV, Shaun Cope.

Campionatul European de snooker va avea la start 128 de jucători. Ţara noastră este obligată să aibă cel puţin 12 mese unde să se dispute confruntările. Dar vestea cea mai importantă este că Bucureştiul va găzdui cel puţin 3 ani Campionatul European de snooker, în 2016, 2017 şi 2018! Turneul va avea loc în perioada 3-9 octombrie 2016, iar Eurosport a achiziționat deja drepturile TV. De asemenea, competiția va fi transmisă de alte 14 televiziuni de pe toate continentele.

Ronnie O'Sullivan este primul jucător important care şi-a anunţat participarea la Bucureşti: "Voi fi sigur prezent la turneu, cred că va fi cea mai frumoasă atmosferă din tot anul competiţional". Pe lîngă acesta la ediţia Europeanului găzduită de Bucureşti ar putea participa, printre alţii, Stuart Bingham, Shaun Murphy, Judd Trump, Neil Robertson, Mark Williams și Mark Selby.

Ediţia din 2016 a CE de snooker este cea mai nouă competiţie pe care o va organiza World Snooker.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
widoqq
widoqq  •  18 Ianuarie 2016, 21:00

Senzational!Sper sa fie o organizare perfecta! Oare chinezii or sa aiba voie sa participe?

mihai231
mihai231  •  18 Ianuarie 2016, 20:47

nu stiam daca Neil va avea acceptul sa joace, inseamna ca si chinezii vor avea, este imbucurator:)

mihai231
mihai231  •  18 Ianuarie 2016, 20:43

eee, de abia asteptam..:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close