SPORTURI  »  ALTELE  »  PESCUIT

VIDEO Experiență fabuloasă pentru un pescar român » Adversarul Stelei din semifinala Cupei Campionilor, ghid în apele din Dominicană: „Fanii români au fost incredibili”

Georges Grun
Georges Grun

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 19:02 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 19:44

Andy Arif, un jurnalist român împătimit al pescuitului, a avut o experiență inedită în timp ce încerca să prind tarpon în apele din Punta Cana, Republica Dominicană. Ghidul peste care a dat nu a fost nimeni altul decât Georges Grun (61 de ani), fostul mare internațional belgian, adversar al Stelei în semifinala Cupei Campionilor din 1986. 

În preajma sărbătorilor de iarnă, Andy Arif, un pescar împătimit, deținătorul unui blog popular în domeniu, a decis să îmbine utilul cu plăcutul, o vacanță în Republica Dominicană, în care urma să pornească pe urmele tarponului, un pește rar, care poate ajunge până la 2 metri lungime.

Întâlnire cu Georges Grun în apele din Republica Dominicană

Pentru a naviga în apele necunoscute, Andy avea nevoie de un ghid. A căutat pe internet și a dat peste un canal de Youtube cu 82 de urmăritori. Surpriza a fost imensă când a dat peste Georges Grun, fostul fundaș al lui Anderlecht, Parma și Reggiana.

„Aveam deja un ghid, dar din moment ce sunt un începător în această zonă și aveam un buget mic, am căutat altceva. Am fost suficient de norocos să dau peste acest pescar belgian. Am început să vorbim pe Instagram. Expediția a costat doar 100 de euro”, a povestit Andy Arif.

Georges Grun: „Suporterii Stelei au fost incredibili”

Georges Grun a fost pe teren la Anderlecht în semifinala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Întâlnirea lui Andy a reprezentat o ocazie pentru a depăna amintiri, prin intermediul Football Legends.

Experiență fabuloasă pentru un pescar român » Adversarul Stelei din semifinala Cupei Campionilor, ghid în apele din Dominicană: „Fanii români au fost incredibili”
Georges Grun, în stânga imaginii / FOTO: Getty

Într-adevăr, eram favoriți. Dar la București, stadionul a fost foarte impresionant, incredibilii suporteri ai Stelei, practic al 12-lea om de pe teren, și o echipă puternică au făcut diferența. Desigur Victor Pițurcă (n.r. - a fost cel mai bun), care a marcat două din cele trei goluri, dar și Marius Lăcătuș a fost foarte puternic! 

În Belgia îi cunoaștem foarte bine pe Ladislau Bölöni și Tudorel Stoica. Primul a antrenat echipe de fotbal în Belgia, iar fiul lui Tudorel, Alin, a jucat la Anderlecht. Două alegeri foarte bune!

- Georges Grun

Citește și alte știri din sportul românesc: 

ANALIZĂ Dinamo se pregătește deja pentru noul sezon » Cine vine, cine pleacă + Trei transferuri-surpriză

VIDEO Cum arată viața după gimnastică a Dianei Bulimar: „Am ajuns să-mi fac cărticica mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează