SPORTURI  »  ALTELE  »  BKO OPEN

Festin cu tac și bile » Prima ediție a BKO Open începe la clubul TAC Biliard din București

Jayson Saw
Jayson Saw

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 00:00

În acest weekend, 210 sportivi din 35 de țări, printre care și unii dintre cei mai mari jucători de biliard din lume, se vor lupta pentru trofeu și premiile de 17.500 de euro.

De mîine pînă duminică, Bucureștiul va deveni oficial capitala mondială a biliardului. Clubul TAC Biliard, patronat de Leonard Dobre, va găzdui prima ediție a celui mai mare turneu organizat vreodată în România, BKO Open.

"Este ediția inaugurală, dar va deveni un turneu de tradiție în calendarul internațional, cu două competiții pe an. S-ar putea să batem recordul de la Euro Tour și să avem 210 jucători din 35 de tări. Printre ei nume imense, campioni mondiali, europeni, 32 de participanți din topul mondial al biliardului. A fost un efort financiar mare, în jur de 40.000 de euro, dar merită".

Vine și "minunea" Jayson Saw

Pe lîngă foștii campioni mondiali Ralf "Kaiser" Sequet, Niels "Terminator" Feijen, finlandezul Mika "Ice Man" Imonen, la București și-a anunțat prezența și noua stea mondială a biliardului, englezul Jayson Saw.

Stabilit în Statele Unite, acesta a făcut furori la cele mai importante turnee nord-americane și acum, după o lungă absență, revine să joace în Europa.  

"Cu o asemenea prezență masivă a jucătorilor, clubul va fi neîncăpător, astfel că nu va putea fi deschis publicului. Dar meciurile vor putea fi văzute în direct pe site-ul nostru, bko.ro"
Leonard Dobre, patron club TAC Biliard  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează