SPORTURI  »  ALTELE  »  MASTERSUL EUROPEAN DE LA BUCUREȘTI

Finală de lux la Mastersul European de la București: Ronnie O'Sullivan îl va înfrunta pe Judd Trump. Rezultat incredibil în semifinale + anunț surpriză al organizatorilor

Ronnie O'Sullivan în semifinala cu Neil Robertson, foto: GSP +3   FOTO
Ronnie O'Sullivan în semifinala cu Neil Robertson, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 21:53

Englezii Ronnie O'Sullivan și Judd Trump se întâlnesc în finala Mastersului European de la București, începând cu ora 13:00. Meciul este transmis de Eurosport.

Ambii finaliști au etalat un joc consistent în semifinalele disputate sâmbătă. Trump a trecut ușor de campionul mondial Mark Selby, scor 6-2, în primul meci disputat după sistemul "cel mai bun din 11 jocuri posibile" sau "primul la 6". 

Șocul a venit seara, când, în fața unei săli pline la Circul București, Ronnie O'Sullivan a avut o prestație stelară în fața australianului Neil Robertson, pe care l-a învins fără să piardă vreun joc, scor 6-0!

Ronnie a reușit un break de peste 100 de puncte, mai precis 118, și, în afara unui frame încâlcit la 3-0, a închis jocurile într-o vizită la masă. O'Sullivan a fost aclamat de întreaga asistență la final. 

Finala se va disputa duminică, în două sesiuni, după sistemul "cel mai bun din 17 jocuri posibile" sau "primul la 9". Prima sesiune va începe la ora 13:00, a doua fiind programată pentru ora 19:00. 

Organizatorii fac apel la spectatori să se prezinte mai devreme cu 15 minute la Circus Globus, deoarece la ora 12:45 va avea loc o festivitate surpriză. 

Finala Mastersului European de la București, Ronnie O'Sullivan vs Judd Trump, va fi transmisă în direct la TV de Eurosport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
carol_k
carol_k  •  09 Octombrie 2016, 09:26

Da,multumim GSP ca si-a facut putin timp si pentru admiratorii acestui sport al mintii mai ales ca-i avem aici,langa noi,la Bucuresti.Sa nu se inteleaga ca suntem nioste fitosi care excludem celelalte sporturi, ne place si fotbalul dar sincer cand ai fotbal sa-ti pui si-n cap incepi sa ai alergie,fotbal si numai fotbal...Stop ! Nu confundati publicul in intregul sau cu *** din galerii care altceva nu stiu,la ei e ceva clinic,nu ne confundati,va rugam.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  09 Octombrie 2016, 09:12

Nici ca se putea un final mai fantastic,primul mare turneu in Romania se incheie cu ce speram din tot sufletul,felicitari tuturor care au facut posibil acest regal,multumiri si ptr. Eurosport

dl.axinte
dl.axinte  •  09 Octombrie 2016, 08:24

...cred ca eventul consta in comemorarea a 10 ani de la disparitia celui care a fost Paul Hunter... s-a stins pe 9-10-2006 :( ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează