ALTELE  ·  CAMPIONATUL MONDIAL DE CANOTAJ

Finalele Campionatelor Mondiale de canotaj sunt transmise la TV! Nouă echipaje vor concura pentru România

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 13:09

Finalele Campionatelor Mondiale de canotaj de la Plovdiv se vor desfășura sâmbătă, de la ora 11:25, și duminică, de la ora 12:00, în direct la TVR 2.

Cinci echipaje româneşti vor concura în probele feminine (dublu vâsle, dublu vâsle categorie uşoară, 4 vâsle, 4 rame şi 8+1) şi patru în cele masculine (dublu rame, 4 rame, dublu vâsle şi 8+1). 

Luna trecută, la Campionatul European de la Glasgow, România s-a clasat pe locul întâi în clasamentul general pe medalii cu un total de şapte medalii, acest rezultat reconfirmând forma sportivă excepţională a canotorilor

38 de canotori româniparticipă la Mondialele de la Plovdiv, în 9 curse: cinci la feminin și patru la masculin

2 medalii de aura obținut România la Mondialul de anul trecut, de la Sarasota (SUA): la 8 plus 1 feminin și la dublu vâsle, categorie ușoară, femininLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
maxp  •  14 Septembrie 2018, 08:53
Postat de liviuemil pe 13 Septembrie 2018, 20:39

Vislele din partea stinga a imaginii au culorile steagului inversate. De la stinga la dreapta trebuie sa vezi : Albastru, Galben , Rosu. Chiar nu se ocupa nimeni de felul in care este "PREZENTAT" tricolorul ????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil  •  13 Septembrie 2018, 20:39

Vislele din partea stinga a imaginii au culorile steagului inversate. De la stinga la dreapta trebuie sa vezi : Albastru, Galben , Rosu. Chiar nu se ocupa nimeni de felul in care este "PREZENTAT" tricolorul ????

maxp  •  13 Septembrie 2018, 15:15

In mod cert nu vom vedea toate cele 9 echipaje, nu stiu de unde ati scos-o, deja cel putin un echipaj a ratat finala. E bine ca dupa nu stiu cate competitii s-au gandit si ei sa transmita, personal urmaresc competitiile de canotaj fara nicio problema pe site-ul federatiei internationale, se transmite gratuit. Daca erau asa de interesati dadeau si calificarile, ca si-asa nu prea transmit nimic de calitate in rest si banuiesc ca televizarea e extrem de ieftina din moment ce se da liber pe site-ul federatiei internationale.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1