SPORTURI  »  ALTELE  »  CANADA

Fiul lui Leonard Doroftei a dat lovitura în afaceri! Cu ce a reușit să devină milionar

Adrian Doroftei. Foto: Libertatea
Adrian Doroftei. Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 15:43 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 16:01

Leonard Doroftei, ajuns la 52 de ani, nu a fost tocmai împăcat cu viața din România, iar în anul 2019 s-a mutat în Canada, alături de familia sa.

Leonard și soția sa, Monica, au trei copii, Adrian, Alexandru și Vanessa. De curând s-a reunit toată familia.

Se anunță lupta anului 2023 în box » Fury l-a distrus pe Chisora și l-a provocat pe Usyk, aflat în tribună: „Tu urmezi. O să te distrug, o să mătur cu tine pe jos!”
PROVOCARE
Se anunță lupta anului 2023 în box » Fury l-a distrus pe Chisora și l-a provocat pe Usyk, aflat în tribună: „Tu urmezi. O să te distrug, o să mătur cu tine pe jos!”

Fiul lui Leonard Doroftei a dat lovitura în afaceri

Adrian, fiul cel mare al fostului campion de box, a încheiat spectaculos anul, dând lovitura pe plan financiar. Acesta a dezvăluit cum a luat-o pe drumul afacerilor în domeniul imobiliar.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a spus Adrian Doroftei, conform BZI.

Leonard Doroftei: „Acasă căzusem, mă plafonasem, aici m-am regăsit!”

Într-un amplu interviu acordat Gazetei în urmă cu un an, Doroftei a vorbit deschis despre motivele pentru care a plecat din nou din ţară.

„A fost acel moment complicat acasă, când am pierdut barul. Căzusem, mă plafonasem, nu mai știam ce să fac. Am avut o discuție în familie, am votat și majoritatea a ales Canada. Am doi copii născuți aici, iar Andrei, băiatul cel mare, era deja stabilit tot aici”, a povestit Moșu'.

VIDEO. Regretele lui Leonard Doroftei: „Îmi este greu să nu fiu acasă!”

Citește și:

Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Sofa_King
Sofa_King  •  05 Decembrie 2022, 23:21

Sport 100 %.

adrian.7
adrian.7  •  05 Decembrie 2022, 17:17

@propaganda...ca și în cazul lui Chiriță, altă ”vedetă” a Ploieștiului, GSP ori are pe cineva care vrea să ofere mostre de patriotism prahovean sau nu mai are subiecte...Băiatul lui Doroftei este crezut pe cuvânt, articol cu același titlu ajuns în toată presa...dacă era omul atât de bogat de ce nu i-a cumpărat un spațiu de bar tatălui și acesta ajunsese să se căciulească prin târg pentur spații ieftine dar cu vad?

crematory01
crematory01  •  05 Decembrie 2022, 12:33

A devenit milionar la bursa?? Inseamna ca inainte de asta era miliardar..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează