SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Florin Croitoru, medaliat cu argint şi bronz la CE de haltere

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 11:14

Halterofilul Florin Ionuţ Croitoru a cucerit, luni, medaliile de argint şi bronz în proba de aruncat, respectiv la total din cadrul Campionatelor Europene de la Kazan (Rusia), categoria 56 de kilograme.

Românul a ridicat 141 de kilograme la stilul aruncat, fiind devansat numai de moldoveanul Oleg Sîrghi, care a reuşit să ridice 150 de kilograme. Pe locul trei s-a situat armenaul Smbat Margaryan, cu 140 de kilograme.

La total, Croitoru a ocupat locul trei, cu 256 de kilograme, după campionul european Sîrghi, cu 262 de kilograme, şi turcul Gokhan Kilic, 256 de kilograme.

Sportivul român s-a clasat pe locul patru la stilul smuls, cu 115 kilograme ridicate, pierzînd bronzul la cîntar. Medalia de aur i-a revenit lui Kilic, cu 118 kilograme, argintul lui Stanislav Sadovici din Belarus, tot cu 118 kilograme, iar bronzul moldoveanului Ghenadie Dudoglo, cu 115 kilograme.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează