SPORTURI  »  ALTELE  »  MANUALUL DE SPORT

Foști sportivi, analiză la sânge a manualului de sport: "Ce face copilul, se închide în casă și conspectează din carte?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 00:00

Extrem de dezbătut în mediul online imediat după apariția în format electronic, manualul de sport și-a trăit deja aproape un semestru de existență, așa că jurnaliștii de la Men's Health au rugat foști sportivi de performanță, antrenori și elevi să analizeze lucrarea

 Nu au existat doar păreri pro și contra, ci și unele care conțineau ambele elemente. De exemplu, cazul Izabelei Lăcătuș, fostă campioană mondială la gimnastică aerobică în 2000 (Riesa, Germania).

PRO:

  • "temele abordate sunt interesante"
  • "sunt discutate probleme precum lordoza și scolioza"

CONTRA:

  • "manualul pare foarte stufos"
  • "limbajul folosit este mult prea academic, OK pentru profesor, nu și pentru elev"

În schimb, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din fotbalul feminin românesc, Ion Bărbăcioru, a avut doar păreri negative despre lucrare.

"Ce face copilul, se închide în casă și conspectează pe calculator ce a citit, ca să-i recite profesorului la ore? Educaţia fizică înseamnă educaţie fizică", a punctat fostul fotbalist de la Dinamo și Poli Iași, care a apărut într-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor în 2017.

Citește aici celelalte păreri ale specialiștilor și elevilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează