SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE

Fostul luptător Claudiu Pătrașcu a fost răpus de COVID-19 » Strigătul de disperare al acestuia din urmă cu câteva zile: „E groaznic”

Claudiu Pătrașcu // foto: Facebook @ Federatia Romana de Lupte (FRL)
Claudiu Pătrașcu // foto: Facebook @ Federatia Romana de Lupte (FRL)

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 14:34 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 15:18

Federația Română de Lupte a anunțat faptul că fostul luptător Claudiu Pătrașcu s-a stins din viață, la vârsta de 46 de ani.

Claudiu Pătrașcu contractase COVID-19 în urmă cu mai multe săptămâni, iar de 18 zile era internat la secția ATI a spitalului de boli infecțioase din Constanța. Starea lui Claudiu s-a agravat treptat, iar noaptea trecută a decedat.

Claudiu Pătrașcu, răpus de COVID-19

În urmă cu 4 zile, Pătrașcu a purtat o conversație cu Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte din Constanța. Cel din urmă a postat mesajele pe contul de Facebook, iar ceea ce Pătrașcu i-a transmis este înfiorător.

„Sper să mă revanșez dacă nu mor. La mine e nasoală treaba, am o formă gravă de COVID nou, nu răspunde la nimic virusul deocamdată. Mi-a afectat în totalitate ambii plămâni”, au fost cuvintele lui Pătrașcu. Cu câteva zile înainte, Pătrașcu postase un mesaj tulburător pe propria pagină de Facebook: „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. E groaznic, rugați-vă pentru viața mea”.

Strigătul lui Pătrașcu a fost auzit, dar fostul luptător nu a putut fi salvat. „A pierdut cea mai importantă luptă”, așa cum scrie FR Lupte. După retragerea din activitatea sportivă, Pătrașcu devenise polițist la Transporturi în Constanța. 

Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească! - Federația Română de Lupte, pe Facebook

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
markksson
markksson  •  07 Decembrie 2020, 00:37
Postat de planetfun pe 06 Decembrie 2020, 19:47

si ce daca era obez?

Cred ca andrei.33 se refera la faptul ca putea sa aiba si alte conditii medicale. Deci cine stie daca a murit de C19 sau din alte cauze ... daca avea diabet, de exemplu?

planetfun
planetfun  •  06 Decembrie 2020, 19:47
Postat de andrei.33 pe 06 Decembrie 2020, 17:35

Era obez. RIP.

si ce daca era obez?

114299217009543
Cristina Teodora  •  06 Decembrie 2020, 17:42
Postat de horace71 pe 06 Decembrie 2020, 15:27

Asta care ai scris articolul realizezi cât ești de neînsoțiți?A "contractat virusul"*** ce ești???????Dați-l afară,nu poate să fie jurnalist.Se spune a contactat virusul.Vai de voi.

Spre surprinderea ta, forma corecta chiar este a contRactat virusul! Nu prea ai treaba cu limba romana! Ma corectai acum vreo saptamana pe mine considerand ca nu stiu limba romana cand de fapt eu aveam dreptate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează