SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

FOTO Bărbatul din spatele Dianei Belbiță, sportiva care se pregătește de debutul în UFC: „El reuşeste să facă mereu acea minune”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 16:43

Diana Belbiță se antrenează în Canada pentru debutul în UFC, însă nu a rămas singură pe continentul american.

Una dintre cele mai apropiate persoane în aceasta perioadă este Alin Hălmăgean, antrenorul ei. Alin este din Timișoara, însă a imigrat în Canada de mai bine de 20 de ani și e antrenor de MMA.

„Pe antrenorul meu, Alin Hălmăgean, l-am cunoscut în urmă cu câţiva ani în cadrul unei gale RXF, atunci când m-a ajutat cu scăderea în greutate. Mai erau doar câteva ore pâna la cântarul oficial, iar eu mai aveam câteva kilograme de slăbit pentru a mă încadra în categorie. El este omul care acum are grijă de tot ce înseamnă viaţa mea sportivă, de la trezitul în fiecare dimineaţă şi alimentaţia impecabilă, până la momentele alea în care cedez şi simt că doar o minune mă mai poate face să o iau de la capat. Şi da, el reuşeste să facă mereu acea minune”, a spus Diana Belbiță pentru Telekom Sport.

Luptătoarea româncă va lupta pe 18 octombrie, la Boston, împotriva lui Molly McCann, în cadrul celei mai importante promoții MMA din lume.

+10 FOTO

Citește și:

Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  19 Septembrie 2019, 17:55

Mult succes, Diana! Vom fi alaturi de tine la UFC on ESPN 6!

rivaldinho
rivaldinho  •  19 Septembrie 2019, 17:02

Sa vedem, Cristina Stanciu a invins-o usor in Romania dupa care a debutat in UFC. Un prim meci bun dar al 2-lea l-a pierdut prin TKO. Insa la ora aia Stanciu nu era prea pregatita de un debut UFC, Belbita la ora actuala mi se pare mai pregatita.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează