SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL 2019

FOTO Boicot la Super Bowl » Motivul pentru care Cardi B a refuzat să cânte la show-ul din 2019

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 10:20

Cardi B, 26 de ani, a refuzat să cânte la show-ul care va avea loc în pauză la Super Bowl LIII.

Solista a fost invitată să cânte alături de Maroon 5, trupa care fi main event-ul din pauza finalei NFL, însă aceasta a declinat oferta. Deși circulau mai multe zvonuri despre pretențiile financiare exagerate, undeva la un milion de dolari, reprezentanții cântăreții au anunțat că artista refuză participarea deoarece este solidară cu Colin Kaepernick

Cardi B declarase în trecut că, dacă va fi invitată de NFL, va spune "nu" cât timp liga de fotbal american refuză să îi ofere din nou un contract jucătorului. Și Rihanna a refuzat invitația din același motiv. Din cauza scandalului în care este implicat Kaepernick, organizatorii au găsit cu greu artiști pentru concertul din pauza finalei de pe 3 februarie 2019 (n.r. - dimineața de 4 februarie în România). Rapper-ul Travis Scott ar fi acceptat să participe, însă site-urile din SUA scriu că Jay-Z ar încerca să-l convingă să renunțe la spectacol.

Colin Kaepernick, 31 de ani, a declanșat un val de proteste în NFL în 2016, când a ales îngenuncheze în timpul imnului Statelor Unite pentru a trage un semnal de alarmă în privința abuzurilor rasiste din țară. În martie 2017, jucătorul a rupt contractul cu San Francisco 49ers și nu a mai reușit să își găsească echipă. La finalul anului trecut, acesta a dat în judecată liga, acuzând o conspirație între patronii cluburilor, care nu îl mai vor în NFL din motive politice. Cazul va ajunge la tribunal anul viitor.

Citește și

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  28 Decembrie 2018, 11:43
Postat de tonyys pe 28 Decembrie 2018, 10:57

Da cine pana mea e cardib asta ? Toti neica nimeni se baga se in seama.

Ai dreptate, se baga in seama fiindca li se permite !

tonyys
tonyys  •  28 Decembrie 2018, 10:57

Da cine pana mea e cardib asta ? Toti neica nimeni se baga se in seama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close