SPORTURI  »  ALTELE  »  VACANȚĂ

FOTO Carina, iubita lui Adi Rus, superhot în vacanța exotică! Fotografii spectaculoase din Maldive + a fost cerută de soție sub apă

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 13:03

Adrian Rus, fundașul central de la MOL Vidi, a intrat în vacanță după un sezon încărcat. 

Internaționalul român și frumoasa lui iubită, Carina, au decis să se relaxeze într-o vacanță exotică. Astfel, cei doi au mers în Maldive. 

Pe plajele din oceanul Indian, superba brunetă a atras toate privirile cu formele sale de invidiat. Carina a postat pe Instagram mai multe fotografii provocatoare, în costum de baie, la care fanii i-au dat mii de like-uri.

+14 FOTO

Rus i-a pregătit o surpriză iubitei sale! A cerut-o de nevastă sub apă, când cei doi făceau scufundări, iar Carina a acceptat.

FOTO Carina, iubita lui Adi Rus, superhot în vacanța exotică! Fotografii spectaculoase din Maldive + a fost cerută de soție sub apă

După un sezon bun la Sepsi și după participarea la EURO U21, Adrian Rus s-a transferat la MOL Vidi, unde a jucat 9 meciuri. În plus, a bifat și 5 selecții la naționala de seniori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  24 Decembrie 2019, 08:43

A zis ,,Da,,...cu conditia sa,si mareasca botul,macar la dimensiunile Biancai...alfel...NU!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează