SPORTURI  »  ALTELE  »  AUTO

FOTO Colecție de campion: Conor McGregor deține automobile de lux în valoare de 3 milioane de euro și un yacht de 3,5 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 18:20

Proaspăt câștigător în duelul cu americanul Donald Cerrone la gala UFC 246 din Las Vegas, Conor McGregor se întoarce la viața lui superluxoasă.

Campionul MMA a primit 4,5 milioane de euro pentru lupta care a durat doar 40 de secunde, acesta fiind cel mai profitabil meci al său.

CONOR MCGREGOR: Investiție în automobile de lux

Luptătorul irlandez a investit o parte din banii câștigați în una din marile sale pasiuni: automobile de lux. 

Garajul său auto valorează aproape 3 milioane de euro, iar din colecția sa fac parte mașini precum Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Cadillac Escalade, Lamborghini Aventador Roadster, BMW i8, McLaren 650S, Mercedes-AMG S550 Coupe, Range Rover etc.

În plus, Connor McGregor deține un yacht de lux Prestige 750 care a fost personalizat special pentru el. Valoarea lui: peste 3,5 milioane de euro.

Nu rata o GALERIE FOTO cu cele mai impresionante mașini și cu yachtul lui Conor McGregor:

+9 FOTO

Citește și:

VIDEO Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 20 de pumni în 40 de secunde: l-a lovit și cu umărul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează