SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Ediția costumelor de baie Sports Illustrated e gata! Ce sportive au apărut în numărul din acest an

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 00:00

Serena Williams, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Simone Billes și Aly Raisman sunt sportivele care apar în numărul din acest an al Sports Illustrated, ediția costumelor de baie.

Dacă, de-a lungul timpului, mai multe jucătoare de tenis au pozat pentru această revistă, gimnastele sunt pentru prima oară în centrul atenției.

Serena Williams a mai apărut în Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, în 2003, iar Caroline Wozniacki în 2015, în timp ce pentru Bouchard a fost o experiență în premieră.

Printre jucătoarele de tenis care au mai pozat se numără: Steffi Graf (1997), Anna Kournikova (2004) Venus Williams (2005),  Maria Şarapova (2006), Ana Ivanovici (2010).

Primul număr al acestei ediții a apărut în 1964. Pe coperta din acest an este Kate Upton, fotomodel și actriță americană.

Citește și: Genie Bouchard a pozat pentru Sports Ilustrated » Imagini fierbinți cu una dintre cele mai sexy sportive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează