SPORTURI  »  ALTELE  »  SPECTACOL PE GHEAŢĂ

FOTO / Evgeni Plushenko show la Kings On Ice 2012! Emoţie, muzică, spectacol şi patinaj la absolut :)

Foto: Alex Bărbulescu +12   FOTO
Foto: Alex Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 13:12

Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sambata aceasta momente de extaz publicului roman, in cadrul celor doua spectacole ale galei Kings On Ice ce a avut loc in sala patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti. Mii de spectatori au aplaudat cu frenezie demonstratii spectaculoase pe gheata si momente muzicale impresionante, intr-un spectacol ce surprinde perfect esenta patinajului mondial. Editia Kings On Ice 2012 a fost organizata de Amphitrion si sustinuta de OTP Bank, avand programate in aceeasi zi doua spectacole ce s-au desfasurat cu sala plina.

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume, gala Kings On Ice nu si-a dezamagit nici de aceasta data audienta, oferindu-le spectatorilor un adevarat regal de patinaj artistic din care nu au lipsit sarituri spectaculoase, interpretari emotionante, piruete periculoase realizate de o parte dintre cei mai buni campioni ai lumii. Seria demonstratiilor de „patinaj la absolut” a fost deschisa de Evgeni Plushenko, acompaniat la vioara de Edvin Marton.

Momentul a fost aplaudat indelung, fiind urmat de reprezentatiile uluitoare ale celorlalti patinatori. Rand pe rand, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Stefania Berton - Ondrej Hotarek, Ekaterina si Alexander Chesna si Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov au ridicat sala in picioare, publicul aplaudand frenetic fiecare executie, rechemandu-i pe gheata dupa fiecare numar. Eleganta miscarilor, coregrafiile complexe si acrobatiile extravagante au facut deliciul miilor de spectatori veniti sa descopere un nou show plin de emotie, muzica si culoare. 

Unul dintre cele mai aplaudate momente ale serii a fost prezenta steagului romanesc in mainile campionului absolut, Evgeni Plushenko. Acesta s-a intors in culise cu bratele pline de cadouri de la fanii bucuresteni, printre care si o icoana primita in dar de la un baiat de 10 ani. „Romanii stiu intotdeauna cum sa ma faca sa ma simt ca acasa. Este atata energie pozitiva aici, atata bucurie, emotie, nu ai cum sa ramai rece in fata unui public atat de cald. Senzatia e coplesitoare!” a declarat Evgeni inainte de a reveni pe gheata pentru un nou bis.

Aflat pentru al patrulea an in Romania, spectacolul Kings On Ice a fost organizat de Amphitrion, care si-a pastrat si de aceasta data promisiunea de a aduce la Bucuresti elitele patinajului mondial pentru un regal absolut de rafinament, tehnica, coregrafii sportive si acrobatii pe gheata.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (2)
brumi2009
brumi2009  •  08 Aprilie 2012, 21:02

de fapt se respecta pe ei.

brumi2009
brumi2009  •  08 Aprilie 2012, 18:48

A FOST UN SPECTACOL EXTRAORDINAR. MULTUMESC TUTUROR ARTISTILOR CARE AU DAT TOT CE AU AVUT MAI FRUMOS SI, MAI ALES, AU RESPECTAT PUBLICUL SI IN ACELASI TIMP S-AU RESPECTAT PE EI. Sa le fie rusine organizatorilor romani care prin conditiile de spectacol pe care le-au asigurat si-au aratat dispretul total fata de artisti si public. In conditiile impuse de UE nici un grajd de vite nu putea functiona in sala aceea. Sa le fie rusine si imi pare rau ca nu pot fi trasi la raspundere pentru imaginea urata pe care dau Romaniei. Poate invata si ei de la invitatii lor, ca respectand pe cei din jur, d

Vezi toate comentariile (2)
Comentează