SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

FOTO Imagini îngrozitoare la bazinul olimpic "Lia Manoliu": șobolan pe culoarul 7!

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:03

Sportivii din loturile naționale de natație au surprins zilele trecute un șobolan care înota în bazinul din complexul "Lia Manoliu".

Bazinul " Lia Manoliu" din București este locul în care se antrenează sportivii din loturile naționale. Săptămâna trecută, tinerele din lotul de junioare au abandonat antrenamentul, fiind îngrozite de vizitatorul nepoftit care înota pe culoarul 7, după cum precizează pe filmare, mai în glumă mai în serios, una dintre fete: "Uite că vine, a intrat pe 7, ăsta e culoarul lui. Vine încoace!". VIDEO cu momentul


sobolan

Situația nu pare o noutate pentru angajații bazinului. 

Oriunde te-ai duce sunt şobolani, trebuie să ne împăcăm cu gândul ăsta. A fost o simplă întâmplare, a apărut un şobolan, un şoarece, care apar peste tot, în tot Bucureştiul. A fost de dimineață, la prima oră, când nu era nimeni acolo. Apa se schimbă în permanent şi se filtrează în permanent şi se clorinează", a explicat un angajat al bazinului pentru Știrile Pro TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  01 Aprilie 2018, 08:43

"Imagini îngrozitoare", "tinerele fiind îngrozite"...si eu m-am ingrozit ! Am crezut ca a intrat un T-Rex in bazin !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează