SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

FOTO Julia Sauter a intrat în ISTORIA patinajului artistic românesc! Prestația de la Europene i-a cucerit pe toți: „România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă”

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 19:24

Julia Sauter (21 de ani) a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus. Este cea mai bună performanță din istoria patinajului feminin din România. 

Julia e născută in Germania, dar are dublă cetățenie (germană și română).

Ea a fost a 14-a în programul scurt, cu 54,29 de puncte. Astăzi, în programul liber, a avut o prestație spectaculoasă, care a dus-o spre un total de 153,15 puncte. 

Julia i-a lăsat fără cuvinte pe specialiștii „Inside Skating”: „Suntem foarte, foarte mândri de Julia Sauter! România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă, cu mult spațiu de progres. A fost o competiție excelentă pentru Julia și pentru staff-ul ei”.

Precedentul record era deținut de Roxana Luca, locul 15, în 2005. Cele două au colaborat la actuala ediție a Europenelor, Roxana fiind cea care a pus în cenă programul din finală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
sibelius
sibelius  •  26 Ianuarie 2019, 12:35
Postat de mioriticul pe 26 Ianuarie 2019, 11:10

Acuma, după ce ați corectat conținutul nu mai trebuie decât sa puneți mâna pe o carte și sa corectați gramatica. Hai, încercați. Eu mai am speranța ca veți reuși!

Eu inca mai sper ca e un "pamflet" postarea ta. Daca nu, ai nevoie urgenta de meditatii la limba romana.

mioriticul
mioriticul  •  26 Ianuarie 2019, 11:10
Postat de cinva pe 25 Ianuarie 2019, 23:22

Dragi jesepisti, un simplu "multumesc" e de ajuns, daca in urma comentariului tot ati schimbat cate ceva din text. Felicitari, e o premiera, in general lasati prostiile necorectate.

Acuma, după ce ați corectat conținutul nu mai trebuie decât sa puneți mâna pe o carte și sa corectați gramatica. Hai, încercați. Eu mai am speranța ca veți reuși!

sibelius
sibelius  •  26 Ianuarie 2019, 09:55
Postat de liviustefanvasile pe 25 Ianuarie 2019, 20:51

La astia sportul exista decand cu Facebookul.Ziaristi adevarati din rasa tolontana.

La tine inca nu s-a inventat "goagal" sa verifici informatiile.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează