SPORTURI  »  ALTELE  »  CALENDAR

FOTO Medaliaţii de pe perete » Calendarul pe 2013 cu jucătoarele şi jucătorii de tenis de masă e gata

Daniela Dodean, Adrian Crișan, Eliza Samara
și Andrei Filimon un cvartet formidabil +4   FOTO
Daniela Dodean, Adrian Crișan, Eliza Samara și Andrei Filimon un cvartet formidabil

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 22:59

Jucătoarele şi jucătorii de tenis de masă au fost din nou modele pentru calendarul care a devenit deja o tradiţie


Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă, Iulia Necula, Adrian Crişan şi Andrei Filimon au îmbrăcat echipamentele de sport, au mers la mese, dar nu pentru schimburi de mingi, ci pentru a poza. Parteneriatul dintre Federaţia Română de Tenis de Masă şi Romstal merge mai departe şi în 2013. Povestea calendarului a început cu calendarul pentru 2011, cînd jucătoarele de tenis de masă s-au îmbrăcat elegant şi au pozat ca pentru o revistă de modă, pentru 2012, fetelor li s-au alăturat băieţii şi au intrat în sala de la Izvorani pentru un shooting în culorile naţionale. Pentru 2013 calendarul are aceiaşi protagonişti. Echipamentul de sport a fost păstrat pentru că "noi vrem ca numele fiecăruia să fie identificat cu sportivul", a spus Beatrice Romanescu, director de marketing al FRTM.

Fetele şi băieţii medaliaţi la Campionatele Europene au petrecut aproape opt ore în sala de la Izvorani, sub luminile de studio, în fumul menit să dea spectaculozitate imaginilor care vor rămîne timp de 12 luni pe pereţii celor apropiaţi de tenisul de masă. "Bucuria trebuie împărţită. Noi ne-am bucurat cînd l-am realizat şi vom da acest calendar ca pe un cadou", a adăugat Beti Romanescu. Bucuria tuturor se vede din zîmbetele largi din fiecare lună.


Oamenii care au participat la realizarea calendarului
Dana Argeşan (make-up artist), Marian Mistodie (hair-stylist), Marius Bărăgan (fotograf), coordonatori proiect: Carmen Tănase (Romstal) şi Beatrice Romanescu (FRTM)

Palmaresul din 2012 la Campionatele Europene a celor care apar în calendar
Adrian Crişan bronz la simplu
Daniela Dodean aur la dublu
Elizabeta Samara aur la dublu, aur la dublu mixt
Bernadette Szocs aur la simplu la juniori, aur la dublu la juniori, aur cu echipa la juniori, bronz la dublu mixt la seniori
Andrei Filimon aur la dublu mixt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează