SPORTURI  »  ALTELE  »  CS DINAMO

FOTO Modificări importante la Sala Polivalentă Dinamo » Ce schimbări urmează pentru a primi avizul ISU

Foto: Ștefan Constantin +2   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 17:19

Sala polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo va putea găzdui meciuri la care să asiste spectatori peste 2-3 săptămîni, cînd va fi montată o perdea cu apă pe unul dintre pereți.

"S-a modificat proiectul sălii, s-a mărit capacitatea de la 1.900 de locuri la 2.600 pentru a se putea organiza meciuri din cupele europene. Și pe partea peretelui dinspre Barbu Văcărescu trebuie montată o perdea de apă, lucrare care va fi făcută în 2-3 săpătmîni.

Sînt case apropiate de sală și trebuie montată această perdea de apă. După aia nu va mai fi nici o problemă. Acum se organizează meciuri pe proprie răspundere, fără spectatori, pentru că jandarmii au spus că nu-și asumă responsabilitatea", a declarat o sursă din cadrul CS Dinamo pentru Mediafax.

Săptămîna trecută, fanilor dinamoviști nu li s-a permis accesul în sală la meciurile echipelor de volei. CS Dinamo obținuse o derogare de la ISU pentru ca meciurile să se desfășoare fără spectatori.

Sala polivalentă Dinamo, care a făcut parte din Programul Național "Săli de Sport", a fost inaugurată la sfîrșitul lunii mai 2013, cu ocazia aniversării a 65 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

9.350.000 €au fost costurile totale de construcție a sălii, 90% din investiție fiind suportată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
pma77
pma77  •  23 Noiembrie 2015, 22:18

Aproape 10.000.000 de euro pentru 2600 de locuri :))) cine a facut sala Vasile Turcu,aia de Cluj au facut o sala cu o capacitate de 8000 de locuri cu 14 milioane de euro...dasta n-avem bani de pensii si salarii..la puscarie cu voi hotilor.!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2015, 19:46

dupa modificari si marirea substantiala a capacitatii, Sala CS Dinamo va arata superb si megafunctional. 2600 locuri plus 120 Vip+Media, e ceva..

theodoric
theodoric  •  23 Noiembrie 2015, 19:43
Postat de alexbibirica1 pe 23 Noiembrie 2015, 18:14

pentru hotii din stefan cel mare se obtin tot felul de "derogari" ... la ei nu este niciun fel de problema,ei au voie ... altora li se inchid cladirile !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează