SPORTURI  »  ALTELE  »  MONDEN

FOTO HOT Paige Spiranac stârnește o polemică: „Cannabidiolul, un compus din Canabis, mi-a schimbat viața”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 09:36

Paige Spiranac, 27 de ani, tânăra considerată cea mai sexy jucătoarea de golf, apelează la Cannabidiol, o substanță controversată, pentru a-și menține starea de bine.

Americanca a declarat pe contul ei de Instagram că această substanță i-a schimbat viața. „Cannabidiolul e miraculos. Mi-a ajutat relația, somnul și starea de spirit. Mi-a ajutat calitatea vieții. Nu știu ce aș face fără el în viața mea”. Ea a mai spus că acestă substanță este „aurul ei lichid”.

Nu e prima dată câng Paige face afirmații care creează controverse. În trecut, ea a mai declarat că „bărbații voiau să o întâlnească pentru lecții de golf” și că a fost refuzată la un turneu de golf caritabil „din cauza decolteului ei”.

Cannabidiolul este un compus găsit în Canabis, plantă asociată adesea cu marijuana, și ajută la reducerea anxietății.

+12 FOTO

Citește și alte știri despre Paige Spiranac:

GALERIE FOTO Paige Spiranac e „Kurnikova a golfului"! A spus că regretă un shooting prea îndrăzneț

VIDEO. „Kournikova golfului” le-a făcut o surpriză fanilor într-o ținută provocatoare: „ Nu există mod greșit de a controla crosa”

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Mai 2020, 09:03

Daca are "anxietati", sa se trateze cu... Marica! Cum poti sa sustii ca un anumit "stimulent" te-a adus pe lina de plutire? Timpul trece si aceasta "placere" o va decima din interor si o va face dependenta de anumite "stimulente" care incet-incet o va face dependenta de aceste substante si ii va "cere tributul", in anii care urmeaza (daca vor mai fi!). Lista celor care au ajuns robii stupefiantelor este lunga!

5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  03 Mai 2020, 18:02

Un titlul de toată jena. Articolul nu are nici o treaba cu consumul de cannabis. Este clar despre canabidol. Un produs extras din cannabis și folosit de o mare parte a sportivilor de performanța .

enigmaticul
enigmaticul  •  03 Mai 2020, 14:59

Da, canabisul și încă ceva, ți-a schimbat viața!! Dar mă abțin să-ți spun, mi-e jenă, dar la neuronii vostri este de așteptat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează