SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

FOTO Imagini spectaculoase: Rossella e dublă campioană mondială visează la noi medalii: „Pare greu, dar nu e imposibil”

Foto: Instagram +26   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 18:01 / Actualizat luni, 01 martie 2021 18:38

Rossella Fiamingo, 29 de ani, este o spadasină italiană care a cunoscut deja gustul succesului, fiind vicecampioană la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, precum și dublă campioană mondială. Acum, ea visează la două medalii, la Tokyo.

Într-un material pentru Gazzetta dello Sport, Rossella și-a povestit viața, dar și visurile de viitor pe care le are. Sportiva a declarat că a început să practice scrima de la vârsta de 7 ani, când tatăl ei a dus-o la o sală în care se antrena și fratele ei. „A fost dragoste la prima vedere”, a spus atleta din Catania.

De atunci, ea s-a antrenat mereu cu același antrenor: Gianni Sperlinga. Alături de el a crescut de când a învățat primele mișcări de spadă, până la medaliile de aur de la Mondialele din Kazan 2014 și Moscova 2015, dar și la Jocurile Olimpice din Rio.

+22 FOTO

Rosella Fiamingo: 10 antrenamente pe săptămână

„Am 10 sesiuni de antrenament pe săptămână, alternez antrenamentele de scrimă cu adversari cu ședințele cu antrenorul, fără să ignor pregătirea fizică specifică pe care o fac prin videocall cu antrenorul echipei naționale”, a declarat Rossella Fiamingo.

Cât despre planurile de viitor, spadasina a declarar că visează la două medalii, una individuală și una cu echipa la Olimpiada de la Tokyo. „Pare greu, dar nu e imposibil”, a mai spus Rossella. Pe plan personal vrea să aibă o familie și să găsească bărbatul potrivit alături de care să se bucure de viața de după sport în cel mai bun mod posibil.

+22 FOTO

Răsfoiește și alte galerii FOTO:

FOTO Nu a mai rezistat! Și-a părăsit iubitul pentru că juca prea mult Fortnite

FOTO » Fotbalistul lui Juventus, prins în ofsaid! Cum a reacționat când a văzut-o pe Diletta Leotta » Imaginea e VIRALĂ

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează