SPORTURI  »  ALTELE  »  CURSA DE CANOTAJ OXFORD - CAMBRIDGE

FOTO şi VIDEO » Incident neaşteptat în tradiţionala cursă de canotaj din Anglia! Vezi cine a cîştigat

Cursa de canotaj dintre universităţile Oxford şi Cambridge a fost perturbată de un incident foto: reuters +8   FOTO
Cursa de canotaj dintre universităţile Oxford şi Cambridge a fost perturbată de un incident foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 12:01

Echipajul de 8+1 al Universităţii Cambridge a învins, sîmbătă după-amiază, la Londra, Universitatea Oxford în tradiţionala cursă de canotaj dintre cele două instituţii engleze, ediţia din acest an fiind perturbată de un înotător.

Cursa începuse de aproximativ opt minute, în momentul în care un bărbat îmbrăcat în costum de scufundări a început să traverseze înot Tamisa, ajungînd pînă în faţa bărcilor, chiar pe punctul de a fi lovit de ramele echipajului Universităţii Oxford. Zîmbitor, intrusul a fost evacuat cu o barcă de salvare, în timp ce vasele poliţiei se îndreptau către locul incidentului.

Potrivit unui martor la incident, Mike Emerson, bărbatul respectiv, care are în jur de 20 de ani, a intrat în apă cu mult înainte de apariţia ambarcaţiunilor.  "El ştia ce făcea. A aşteptat aproape de un ponton pînă cînd au sosit bărcile, iar apoi a înotat deliberat către ele", a explicat Emerson, potrivit mediafax.

Cursa s-a reluat după o întrerupere de aproximativ 30 de minute. După reluare a mai avut loc un incident, cele două bărci ciocnindu-se. Cambridge a obţinut a 81 sa victorie în cursa care are 158 de ani. Oxford a învins de 76 de ori, iar o ediţie s-a încheiat la egalitate.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează