SPORTURI  »  ALTELE  »  CSS

FOTO-ȘOC Caz incredibil în România: angajații clubului trebuie să sară gardul ca să intre în clădire! :D

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 18:18

Caz incredibil în România, mai exact în Botoșani, unde o instituție publică a rămas fără cale de acces.

E vorba despre Clubul Sportiv Școlar din Botoșani, instituție subordonată Ministerului Educației Naționale, care a rămas de astăzi fără cale de acces în clădire.

S-a întâmplat acest lucru după ce administratorii instituției au pierdut procesul cu proprietarul terenului pe care se afla intrarea. Acum, angajații sar gardurile pentru a merge la serviciu.

Proprietarul terenului pe care se afla intrarea în clădire și-a îngrădit proprietatea și îi forțează astfel pe angajații CSS Botoșani și pe elevi să sară gardul.

”A început în 2010 un proces privind dreptul de servitute la instituţia noastră şi acum o lună de zile ni s-a comunicat că am pierdut acest drept de servitute”, spune Constantin Nacu, directorul Clubul Sportiv Şcolar.

”De opt ani mă judec cu vecinii. Am câştigat procesul şi la Judecătorie şi la Tribunal. Este hotărâre definitivă şi nu au voie să treacă pe la mine prin curte.”, spune proprietarul terenului.

Clubul Sportiv Școlar Botoșani a fost înființat în 1972. Totodată, CSS Botoșani e clubul care l-a lansat în fotbal pe Andrei Burlacu de la CSU Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close