SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ

FOTO ŞOC Probleme la patinoarul de la Brașov » A costat 12 milioane de euro!

Foto: Răzvan Prepeliţă
Foto: Răzvan Prepeliţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 00:00

Aşa arată în prezent intrarea Patinoarului Olimpic din Braşov, arenă sportivă a cărei construcţie a fost încheiată în 2010 şi care a costat 12 milioane de euro din bani publici.

La vremea respectivă, Gazeta dezvăluia că acelaşi tip de patinoar, dar ridicat de vecinii unguri, la Miskolc, a costat de-abia 4 milioane de euro.

Arena de 2.000 de locuri, unde joacă hocheiştii de la Corona Braşov, este cam tînără pentru acest gen de uzură - găuri nereparate chiar în faţadă - mai ales avînd în vedere nota totală de plată a clădirii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
eucostica
eucostica  •  15 Aprilie 2015, 19:46

Citey ,,La vremea respectivă, Gazeta dezvăluia că acelaşi tip de patinoar, dar ridicat de vecinii unguri, la Miskolc, a costat de-abia 4 milioane de euro" Daca nu ati fii atat de *** si nestiutori patinoarul de la Miskolc a fost RENOVAT DE 4 miliarde de euro ,tribuna si baza erau deja acolo ! deci de banii aceea a fost RENOVAT !Asa ca daca nu stiti nu comentati!Sunteti ca ***! vorbeste gura fara voi! Si singura problema sunt jurnalisti sau hai sa nu ii numim jurnalisti nu cred ca isi merita acest nume domnul Răzvan Prepeliţă este un *** care nu cauta decat aceste scandaluri pentru ca altceva nu stie,el habar nu are ce inseamna o constructie,un patinoar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costi42
costi42  •  15 Aprilie 2015, 15:56

Se vede clar ca Elena nu este vinovata,ea nu trebuie scoasa ci bagata mai adanc.Trebuie *** pana spune unde au mers banii si apoi lmpreuna cu cel nominalizat de ea, sa dea tot ce au furat ca sa poata sta chiar si lmpreuna la un geam mic dar cu gratii...sunt multe de spus despre acesti porumbei care trebuie sa-si plateasca faptele.Le doresc odihna placuta nu agricultura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  15 Aprilie 2015, 13:17
Postat de spivak pe 15 Aprilie 2015, 10:49

Când făcea Adrian Năstase 400 de săli de sport cu 200.000 bucata nu vă plăcea. Ei, după 2004 aţi avut Dreaptate şi Adevăr. ***!

Cu toate dragostea si Bombonel a furat in draci si a scapat bland cu 2 ani dupa gratii. Toti au furat in draci si noi ne am certat ca prosti impartiti in tabere chiar de catre ei. Concluzia? Ei destepti si noi prosti ca noaptea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează