SPORTURI  »  ALTELE  »  SPECIAL

FOTO Sos dublu, triplu Axel » Fără patinoar la Bucureşti, competiţiile de patinaj se ţin la mall, lîngă restaurante

Articol de , - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 00:00

Spectacolul "Nicolae Bellu" s-a desfăşurat sub privirile persoanelor care savurau prînzul ori un gyros pe fugă, însă a avut sute de spectatori, rude sau curioşi

E un singur plus. Mulţi privitori. O oră bine aleasă, vineri seară, undeva după 17:00, cînd lumea iese de la serviciu, copiii de la şcoală, studenţii de lîngă, de la Politehnică, din Grozăveşti, dornici de un burger sau un gyros.

Şi o porţie de patinaj. La AFI Cotroceni s-a desfăşurat spectacolul demonstrativ "Nicolae Bellu", ajuns la a treia ediţie. Lîngă mesele oamenilor veniţi să se relaxeze la final de săptămînă, sub cinematograf şi vizavi de standul de îngheţată, micuţii campioni ai României au sfidat lipsa patinoarului din Capitală. Una din cele două din Europa, alături de Tirana, care n-au un palat al gheţii.

O manifestaţie cu muzică din filmul animat "Frozen", "Bubamara" de Bregovici ori clasică, puşti zîmbitori, harnici, şi o grevă subtilă. "Vrem patinoar!".

50 de sportivintre 4 şi 20 de ani au participat la demonstraţia de vineri seară

"Cu această ocazie am tras încă un semnal de alarmă asupra condiţiilor improprii de pregătire a sportivilor de performanţă"
Marina Beşchea, organizator

SITUAŢIA PATINOARULUI DIN BUCUREŞTI

Întîrzie cel puţin încă doi ani

Din cauza unor încurcături cu terenul, Patinoarul "Mihai Flamaropol", unde nu se mai desfăşoară nici un fel de activitate sportivă din 2013, nu este demolat, deşi acest lucru fusese promis de primarul de atunci, Sorin Oprescu. Astfel, noul patinoar întîrzie din cauza unor terenuri de tenis care se întind lîngă, pe 1200mp, suprafaţă care ar urma să fie inclusă în cei 26.321mp ai noii construcţii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează