SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Fotografie horror! Prețul victoriei plătit de o frumoasă luptătoare MMA

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 19 septembrie 2016 21:29

Anastasia Yankova, 25 de ani, este o luptătoare MMA în cadrul promoției americane Bellator. Frumoasa rusoaică a ajuns la a patra victorie consecutivă, după gala Bellator 161 din Cedar Park, Texas, însă victoria ei contra Vetei Arteaga a costat-o scump pe Yankova.

Imaginea postată de ea pe contul de Instagram spune totul despre lupta crâncenă din octogon:

Debutantă în Bellator în luna februarie, Yankova a câștigat meciul cu Arteaga la puncte (29-28, 28-29, 29-28), spre nemulțumirea fanilor prezenți, care au huiduit decizia arbitrilor. „În mine există spiritul rus, ceea ce adversara mea n-a întâlnit niciodată”, a declarat luptătoarea născută la Moscova înainte de meci, care a recunoscut că lupta contra americancei a fost cea mai grea pentru ea de până acum.

Loviturile primite cu pumnii și cotul de rusoaică au lăsat urme teribile, însă ea se mândrește pe Instagram cu un prim-plan al chipului învinețit. Aproape 30.000 de aprecieri și peste 1.600 de comentarii a strâns Yankova cu fotografia în care apare cu fața ei plină de vânătăi.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nope
nope  •  19 Septembrie 2016, 22:23

daca se nastea in romania era pitiponca

claudiu.h12
claudiu.h12  •  19 Septembrie 2016, 22:10

A gasit si gsp.ul solutia pt mai multe si diverse stiri din sport, acest proiect Jurnalisport. Beton. Pacat ca niste puturosi stau angajati pe bani si baietii si fete talentate, scriu moca pt senzationalii din redactia gsp( se simte cine vrea, daca nu se simte nimeni.. problema e mai grava decat pare)...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează